Murat & Jose
28. jan
Kulturni izbor · glasba

Murat & Jose pripravljata hip-hop koncert v svežem okviru – Izštekani bodo v četrtek, 28. januarja, nastopili zunaj studia Vala 202, in sicer v ljubljanskem SiTi Teatru BTC. Situacija bo tokrat obrnjena, voditelj in avtor kultne oddaje Izštekani Jure Longyka bo tokrat njun gost, glasbenika pa bosta poleg izštekanih različic komadov z obeh dosedanjih albumov predstavila tudi svoj najnovejši singel “Tko k vdih” in nov videospot za komad “Nekineki”.

SiTi Teater BTC
SiTi Teater BTC
Od 13,5 do 18 €
Dogodek na Facebooku

Slovenska glasbenika Murat & Jose obljubljata pravo hip-hop poslastico v edinstveni izvedbi. Izštekani koncert, ki bo v četrtek, 28. januarja, v ljubljanskem SiTi Teatru BTC, bo tokrat uprizorjen zunaj studia Vala 202. Poleg Jureta Longyke, ki bo tokrat za spremembo njun gost, sta glasbenika na oder povabila JAMirka in številne druge glasbene goste.

PREBERITE ŠE: Koncert: Šanson na Ljubljanskem gradu 2016

Murat & Jose sta nastopila na Izštekanih 10 že decembra 2014 in nato januarja nadaljevala s celovečernim izštekanim nastopom v studiu Vala 202. Glasbeno vodstvo je bilo vselej v rokah JAMirka, ki je zbral posebno zasedbo glasbenikov, pridružil se je Špecialni godalkarski orkester, izštekavanje pa je šlo v najrazličnejše smeri. V Kinu Šiška sta šla decembra 2015 na Izštekanih 10 še dlje in v akustični različici predstavila najnovejše komade, ki jih bosta skupaj z najnovejšim singlom “Tko k vdih”, novim videospotom za komad “Nekineki” in nekaterimi do nerazpoznavnosti razgrajenimi že poznanimi pesmimi predstavila tudi tokrat.

Šanson na Ljubljanskem gradu 28. januar, 2016 Koncert: Šanson na Ljubljanskem gradu 2016 foals 26. januar, 2016 Koncert: Foals, oxfordski indie rockerji, na Dunaju jovanotticover 3. junij, 6800 Jovanotti – Ljubljana: italijanski glasbeni superzvezdnik bo nastopil na koncertu v Ljubljani 1405960984914_res_1600xundefined 8. januar, 2016 Jacob Plant: bodoča elektronska zvezda v klubu Cirkus ·