IncogBand2015
30. sep
Kulturni izbor · glasba

Musicology Barcaffè Sessions je serija koncertov, ki je v glasbeni sezoni 2016/17 z gostovanjem izjemnih glasbenikov, kot so Gregory Porter, Brand New Heavies, Hindi Zahra, Jose James in Meshell Ndegeocello, že navdušila Beograd. Gre za svež koncept koncertne izkušnje v mestu, ki glasbenikom omogoča nastop v pravem klubskem vzdušju, občinstvu pa daje možnost umetnike videti in doživeti povsem od blizu. Zgodba se začenja s koncertom legendarne britanske acid jazz skupine Incognito, ki bodo v Cvetličarni nastopili 30. septembra.

Cvetličarna, Ljubljana
Agencija Gig
od 22,00 €
Dogodek na Facebooku

Pri Musicology Barcaffè Sessions je poudarek na skrbno izbranih jazz, funk, soul in r’n’b glasbenikih svetovnega formata, prav takšna mera pozornosti pa se namenja tudi ozvočenju, izboru in ureditvi koncertnega prostora ter drugim pomembnim dejavnikom, ki naredijo koncertno izkušnjo nepozabno.
Tovrsten koncept uživanja v lepih trenutkih je blizu tudi blagovni znamki Barcaffè, ki to glasbeno popotovanje – tako v Beogradu kot tudi v Ljubljani – pelje skupaj z ekipo Musicology. Barcaffè je sinonim za poglobljeno doživljanje vrhunske kakovosti, arome in harmonije okusa, tako intimno kot v družbi, in zato je povezava z Musicology Sessions povsem naravna.

Zgodba se začenja s koncertom legendarne britanske acid jazz skupine Incognito, ki je glasbenemu svetu doslej podarila uspešnice, kot so Don’t You Worry ’Bout A Thing, Talkin’ Loud, Always There in Still a Friend of Mine, če jih naštejemo le nekaj. Po koncertu bo sledila funky/soul/disco zabava z znanimi didžeji iz regije. Karte so v prodaji od 15. avgusta dalje na vseh Eventimovih prodajnih mestih in tudi prek spleta.


download (1) 20. september, 2017 Koncert: numetalci Papa Roach na Dunaju stones 16. september, 2017 Koncert: glasbene legende The Rolling Stones septembra v Avstriji XO – Let’s Play House + THE MAGICIAN 9. september, 2017 XO – Let’s Play House + THE MAGICIAN: house žurka v Cirkusu mumford--sons-4e1192cd90c4d 9. september, 2017 Festival Lollapalooza Berlin 2017: nastopili bodo Foo Fighters in Mumford & Sons · ·