Operna noč v Mestnem parku 2019: brezplačen koncert opernih arij
24. maj
V zraku · dan za

Mariborski Mestni park se bo tudi letos za en večer spremenil v operno prizorišče, na katerem bodo orkester, zbor, solisti in dirigent zaigrali znamenite operne arije. Ob veličastnem zaključku operne sezone boste tako lahko doživeli romantično noč pod zvezdami, ki vključuje poslušanje melodij najznamenitejših opernih arij, s poudarkom na predstavitvi uspešnic iz aktualne in prihodnje sezone.

do
Mestni park Maribor
SNG Maribor
Vstop je prost!
Dogodek na Facebooku

Glasba je tista vrsta umetnosti, ki povezuje ljudi, ne glede na njihova leta, zanimanja in življenjske poglede. In ker velja za kulturno in umetnostno dobrino, bi morala biti dostopna čisto vsem – to poslanstvo že leta izpolnjuje Operna noč v Mestnem parku, na kateri simfonični orkester SNG Maribor, dirigent Simon Krečič, solisti in mariborska operna hiša zdaj že tradicionalno zaigrajo najlepše operne arije, ki jih lahko sliši čisto vsako uho, saj je prireditev brezplačna.

Za vse ljubitelje opere, klasične glasbe in radovedne mimoidoče bodo tudi letos v Mestnem parku pripravili koncert opernih arij, ki so v svetu znane in so bile v aktualni sezoni priljubljene. Katere uspešnice boste lahko slišali, boste kmalu izvedeli na spletni strani Slovenskega narodnega gledališča Maribor, ki s tem koncertom uradno tudi zaključuje sezono.

35. festival Druga godba 2019: fuzija etno in moderne melodije 21. maj, 2019 35. festival Druga godba 2019: fuzija etno in moderne melodije Dunking Devils LIVE 2019: največji akrobatski spektakel v Sloveniji 17. maj, 2019 Dunking Devils LIVE 2019: največji akrobatski spektakel v Sloveniji 30K4 – klubski festival v 5 dejanjih 2019: 30 let in trije tedni zabave 17. maj, 2019 30K4 – klubski festival v 5 dejanjih 2019: 30 let in trije tedni zabave WEB-Morcheeba 16. maj, 2019 Koncert: Morcheeba maja 2019 v Kinu Šiška · ·