pijdrugace
21. jan
Kulturni izbor

Sredi oktobra so se na pobudo Pivovarne Union nadobudni mladi fotografi in fotografinje v družbi priznane newyorške fotografinje Cheryl Dunn v sklopu fotografske delavnice Pij drugače sprehajali po Ljubljani in beležili sledi, ki jih za seboj pušča pijančevanje. Nekateri so to predstavili skozi razdejanje po žuru, drugi skozi portrete, tretji so ubrali povsem nov pristop. Najboljša dela bodo med 25. novembrom in 5. decembrom 2015 razstavljena v Galeriji Fotografija.

do
Levstikov trg 7, Ljubljana
Galerija Fotografija
Brezplačno

Rezultat fotografske delavnice Pij drugače, ki je pod pokroviteljstvom in na pobudo Pivovarne Union pod mentorstvom slovite fotografinje Cheryl Dunn sredi oktobra 2015 potekala v Ljubljani, bo viden v Galeriji Fotografija.

PREBERITE ŠE: Pij drugače: mladi v spremstvu Cheryl Dunn po sledeh pijančevanja

Fotografije nadobudnih fotografov in fotografinj, ki so zapis nekega časa, pa ne bodo nosile zgolj umetniške vrednosti, ampak bodo namenjene predvsem ozaveščanju mladih. Tem bodo poskušale odpreti oči in jih prepričati, da pretirano opijanje ni kul in je daleč od glamuroznega. Vljudno vabljeni!

Samson in Dalila: velika francoska opera v SNG Maribor 13. maj, 2016 Samson in Dalila: velika francoska opera v SNG Maribor Premiera: Iluzije v Mestnem gledališču ljubljanskem 12. maj, 2016 Premiera: komedija Iluzije v Mestnem gledališču ljubljanskem Balet: Alonzo King LINES Ballet 7. maj, 2016 Balet: Alonzo King LINES Ballet Razstava Antoni Tàpies v gradu Tivoli 23. februar, 2016 Razstava: Antoni Tàpies – Grafika 1959–1987 · ·