Sejem Dom 2016
22. jan
V zraku · dan za

Sejem Dom velja za največjo specializirano mednarodno sejemsko prireditev s področja graditeljstva na samo v Sloveniji, ampak tudi v sosednjih regijah. Poleg bogatega programa, ki obsega razstavo izdelkov in storitev, bodo obiskovalci sejma deležni tudi brezplačnih svetovanj s področij prenove, sanacije, energetskega svetovanja, (lesene) montažne gradnje ipd. Iščete odgovore in rešitve s področja prenove prostorov ali novogradnje? Če jih nima Sejem Dom 2016, jih nima nihče!

do
Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta, Ljubljana
Gospodarsko razstavišče

Že 55. Sejem Dom bo potekal med 8. in 13. marcem 2016. Vsi tisti, ki iščete odgovore in rešitve s področja prenove prostorov ali novogradnje, ga ne smete zamuditi, saj se bo na 22 tisoč kvadratnih metrih površine z izdelki za dom, gradbeništvo in stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo … ter proizvodi in storitvami s področja urejanja okolice predstavila stotnija podjetjih iz več kot 30 držav.

PREBERITE ŠE: Ljubljanski zmaj: da bodo vsi otroci pihali svečke na torti

Aja, smo že povedali, da bodo na sejmu Sejem Dom 2016 strokovnjaki delili tudi brezplačne nasvete? Pa naj še kdo reče, da danes ni nič več zastonj!

55. Pokal Vitranc (2016) 5. marec, 2016 Pokal Vitranc 2016: program 55. Pokala Vitranc v alpskem smučanju Dobrodelni dogodek Ljubljanski zmaj 22. januar, 3200 Ljubljanski zmaj: da bodo vsi otroci pihali svečke na torti Love Is Blind 22. januar, 8400 Ljubezen od A do Ž – največja slovenska konferenca o ljubezni in partnerskih odnosih zmajev-karneval_foto_ Urška Boljkovac 6. februar, 2016 Zmajev karneval 2016 – pustni karneval na ljubljanskih ulicah · ·