Dogovor, vreden zlata: 6 obljub, ki si jih dajo srečni pari

Srečni pari imajo posebno razmerje, ki temelji na medsebojni ljubezni in skrbi, pa tudi na zlatih obljubah, ki jih oba partnerja spoštujeta v vsakem trenutku.

Četudi je vsako razmerje drugačno, obstajajo nekateri dogovori, ki so univerzalni za večino parov, ki želijo doseči zdravo razmerje. Ključne dogovore je pomembno doseči že na začetku razmerja, ker bosta le tako poskrbela za dolgotrajen in dober odnos.

Razumljivo je, da bosta v določenem trenutku prekršila dogovor, vendar ključna značilnost vsakega razmerja je TRUDče se je vredno boriti, ne bosta kar tako odnehala.

6 zlatih obljub, ki si jih dajo srečni pari:

Obljuba, da bosta podpirala drug drugega.
Sama vesta, da je podpora pomembna, ko si začrtata določen cilj. Če jo dajeta drug drugemu, je toliko bolj srčna in vas žene naprej.

Obljuba, da bosta spoštovala družino in prijatelje drug drugega.
Nemogoče je, da bosta imela rada čisto vsako osebo na tem svetu, vendar morata brzdati svoja čustva – četudi osebe nimata rada, jo lahko spoštujeta. Posebej, če vaša boljša polovica to osebo obožuje.

Obljuba, da bosta sprejela pomanjkljivosti drug drugega.
Jasno je, da bodo obstajale stvari, ki vama niso všeč drug na drugemu. V takšnih trenutkih se spomnita stvari, zaradi katerih imata rada drug drugega.

Obljuba, da bosta spoštovala drug drugega.
Obljuba, da bosta spoštovala drug drugega.

Obljuba, da bosta imela razumevanje za dogodke iz preteklosti drug drugega.
Na nekatere stvari morda nista ponosna, vendar morata se odprto o njih pogovarjati. Takšne stvari ne bi smele biti predmet razprave v prihodnosti.

Obljuba, da bosta vedno mislila na drug na drugega.
Tudi ko sta ločena dalj časa, morata s svojimi obnašanjem pokazati, da se imata rada in mislita drug na drugega.

Obljuba, da bosta spoštovala drug drugega.
Spoštovanje je verjetno najpomembnejša stvar v razmerju vsakega para. Najlažje bosta drug drugemu izkazala spoštovanje z iskrenostjo in komunikacijo. Vedno se pogovarjajta drugi z drzgim, ker bo tako vajino razmerje kakovostno tudi takrat, ko se bosta soočala z nesoglasji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!