Dokazano: moški so s takšnimi ženskami najsrečnejši!

Znanost je pokazala, kakšne ženske najbolj osrečujejo moške. Si med njimi?

V nasprotju s stereotipnimi prepričanji, se vse več moških odloča za žene z večjimi prsmi, celulitom in drugimi polnimi oblinami – tako vsaj pravi študija psihologov, ki so jo izvedli na univerzi v Mehiki. Ta je namreč pokazala, da so moški veliko srečnejši, če imajo ob sebi polnejše dame. Pa ne samo to. Ženske, ki imajo večji ITM (indeks telesne mase), so v očeh moških sposobnejše za reprodukcijo in vzgojo otrok, z njimi pa tudi lažje rešujejo težave.

Moški se, vsaj glede na študijo, raje odločijo za ženske z oblinami.
Moški se, vsaj glede na študijo, raje odločijo za ženske z oblinami.

Ne glede na to, kar pravijo študije, je ljubezen ljubezen in ni pomembno, kakšna je vaša konfekcijska številka. Vsak ima svoj tip osebe, ki ga privlači in pomembno je le tisto, kar čutite v srcu. Z oblinami ali brez – če ste našli svojo sorodno dušo, uživajte v ljubezni.

Ampak ne pozabite, niso le obline tiste, ki jih moški ceni pri ženski, ki ga je sposobna osrečiti. To so nekatere lastnosti, ki jih imajo dobre ženske.

Dobre ženske imajo …

… INTEGRITETO

Imeti integriteto pomeni, da si iskren in konsistenten v svojih načelih in dejanjih. Pomeni tudi, da se držiš svojih etičnih in moralnih principov tudi takrat, ko je to težko in nemogoče.

… ODPRTOST

Odprtost je ena od petih osebnostnih lastnosti, ki meri, kako radovedni in odprti smo za nove izkušnje. . Odprti ljudje imajo manj predsodkov, so manj nastrojeni proti ljudem, ki so drugačni od njih, in so na splošno tolerantni.

… HVALEŽNOST

V družbi, ki poudarja individualizem in nam daje iluzijo, da je vse v naši moči in smo za svojo srečo in nesrečo zaslužni  sami, se je težko spomniti, da smo lahko za marsikaj tudi hvaležni. Zato bodi hvaležen za stvari, ki jih imaš, saj še zdaleč niso samoumevne.

Bodi hvaležen za stvari, ki jih imaš, saj še zdaleč niso samoumevne.
Bodi hvaležen za stvari, ki jih imaš, saj še zdaleč niso samoumevne.

… SOČUTJE

Biti sočuten do drugega človeka je precej lahko, ko nam je ta človek blizu ali pa vsaj podoben. Težje je biti sočuten do tistih, ki so precej drugačni od nas. Pa vendar, ravno tam leži možnost za izboljšavo – tako sebe, kot sveta.

… ISKRENOST

Iskrenost je edina pot, da se zares povežemo z drugimi na pristen in globok način. Tudi, ko lahko resnica prizadene, je pomembno, da ne lažeš, saj sicer zgolj podaljšuješ trenutek, ko bo nekdo prizadet.

Iskrenost je edina pot, da se zares povežemo z drugimi na pristen in globok način.
Iskrenost je edina pot, da se zares povežemo z drugimi na pristen in globok način.

… POGUM

Za vse omenjene lastnosti pa moraš imeti pogum. Ni se lahko držati svojih moralnih standardov. In ni lahko poslušati notranjega kompasa, ko ti celotni svet kriči nesmiselne nasvete. Prav tako se je težko odpovedati udobju, zato da si sočuten do drugih. In zagotovo zahteva veliko mero poguma to, da premagaš lastne predsodke, ki so vedno zgolj manifestacija strahu pred neznanim.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 stvari, ki so v partnerstvu pomembnejše kakor ljubezen