fbpx

Dolphin Suites: prekrasne suite v srcu idiličnega Velega Lošinja

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V srcu Velega Lošinja, najdete čudovite suite, ki zagotavljajo nepozabne počitnice na otoku delfinov in borovcev - Dolphin Suites.

Veli Lošinj je mestece na otoku Lošinju, skrito v objemu borovcev, tik ob kristalno čistem Jadranskem morju. Otok sam slovi po dišečem ozračju, katerega zdravilna vrednost je cenjena že stoletja, kar je prispevalo k hipnemu razvoju turizma v tem delu Kvarnerja. Otok Lošinj pa je tudi otok delfinov, saj med jutranjim sprehodom po obalni poti pogosto lahko opazujete igrivo igro delfinov, ki obiščejo katerega izmed zalivov.

Foto: Booking.com

Prav na tem prekrasnem otoku, ki sodi med največje bisere hrvaškega turizma, najdete tudi Dolphin Suites. Butični hotel se nahaja v samem centru Velega Lošinja in ponuja luksuzne nastanitve v središču starega mestnega jedra, ki pa so tudi denarnici dokaj prijazne. Pred nastanitvijo se razprostira velik bazen, ob njem pa so razpostavljeni udobni ležalniki.

Dvigalo za goste

Pred kratkim prenovljen objekt nudi več vrst sob, od Deluxe sob do suit. Deluxe sobe so opremljene s kraljevimi posteljami in se nahajajo na prvih treh etažah, do katerih lahko dostopate z dvigalom. Vse so opremljene z razkošnimi kopalnicami, sobe pa je mogoče med seboj tudi povezovati, sploh če grez a družino.

Delux suite se nahajajo v tretjem nadstropju, prava paša za oči pa so kamnite kadi, kjer se lahko ob večerih sproščate s kozarcem dobrega vina. Kamnite kadi so postavljene v središče samih sob, saj so resnično nekaj posebnega. Suite merijo kar 50 m2, pohvalijo pa se lahko z veliko kopalnico in kraljevo posteljo. Nekaj posebnega je tudi Garden suita, namenjena paru in se nahaja v pritličju objekta ter nudi zaseben vhod s kopico zelenja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!