fbpx

Dr.Hauschka – pionirji na svojem področju

Rudolf Hauschka je dolgo razmišljal o lastni liniji kozmetičnih izdelkov, s katero bi dopolnil izbor zdravil in ki bi služila kot neke vrste razširitev na področju preparatov za ohranjanje zdrave kože.

Njegove zamisli so se začele konkretno udejanjati šele po tem, ko je spoznal Dunajčanko Elisabeth Sigmund, ki je pri družbi WALA naročila izdelavo kozmetičnih izdelkov, ki jih je sama razvila. Kozmetologinja, ki je takrat živela v Stockholmu, je pripotovala v Eckwälden, kjer je v sodelovanju s strokovnjaki za zdravila dodelala recepture za nego obraza, ki so bile že takrat v skladu z današnjimi standardi na področju naravne kozmetike. Skupaj so našli rešitve s področja osnov za kreme, ki so bile stabilne in brez kemično sintetiziranih emulgatorjev, ter ustvarili mešanice vonjav s pomočjo naravnih eteričnih olj.

Dodatne Informacije

Dr. Hauschka darilni set

Sivkina, mandljeva in rožna polja nas s kremnim gelom za prhanje in kopeljo z aromaterapijo popeljejo v čudoviti svet razvajanja.

Pakirano v darilni embalaži.
Cena za novoletni darilni set: 19,95 evra.
Na voljo v Maxiju, Sanolaborju, Vita Caru, Kalčku.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!