fbpx

DRONESTAGRAM 2017: najboljše fotografije, posnete z droni

Droni ob vrsti drugih funkcij omogočajo tudi ustvarjanje čudovitih posnetkov iz ptičje perspektive. Zato ni presenetljivo, da postajajo vse bolj popularni. Predstavljamo vam najboljše fotografije, posnete z droni v letu 2017.

Najlepše fotografije, posnete z droni, boste lahko našli na spletni strani Dronestagram. Ta deluje na način, da uporabniki glasujejo za fotografije, ki so jim najbolj všeč. Fotografi in snemalci na Dronestagramu prav tako razglabljajo o nasvetih za uporabo dronov.

Pred kratkim je bil razkrit seznam 20 najboljših fotografij na Dronestagramu iz leta 2017. Tisoče posnetkov z vseh koncev sveta je v močni konkurenci poskušalo prepričati občinstvo.

Na spletni strani so izbirali zmagovalne fotografije v treh kategorijah: narava, ljudje in urbano. Naslov zmagovalca so si s svojimi fotografijami izborili Jerome Courtial, Martin Sanchez in Bachir Moukazerel.

Ali menite, da so si našteti avtorji s svojim delom zaslužili zmagoslavje? V galeriji lahko preverite njihove stvaritve, ob tem pa še nekatere druge fotografije, ki so se po glasovanju znašle tik pod vrhom.

Galerija – DRONESTAGRAM 2017: Najboljše fotografije, posnete z droni

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.