fbpx

Dronestagram 2015: najboljše fotografije, posnete z dronom

Dirka kamel v Al Marmounu, Dubaj, Združeni arabski Emirati

Dronestagram, Instagram za fotografije, posnete z dronom, je objavil najboljše fotografije, posnete iz zraka v letu 2015. Svet iz ptičje perspektive je bil za človeka vedno fascinanten, s pojavom komercialnih dronov pa ta pogled ni več rezerviran za letala, balone in satelite. Droni so postali cenovno dostopni in sila priljubljeni, zakaj, pa vam bo hitro postalo jasno, ko si boste ogledali najboljše fotografije, posnete z dronom v letu 2015.

Dronestagram je družbeno omrežje za deljenje fotografij, posnetih z dronom. Če mislite, da gre za nišno omrežje, ste se krepko ušteli, saj je komercializacija dronov prinesla pravi razrast fotografij, posnetih iz zraka. Danes droni krožijo nad koncerti, svetovnimi znamenitostmi in podobnim ter zajemajo posnetke, ki jih je bilo do zdaj nemogoče posneti.

PREBERITE ŠE: Fotokite Phi – dron na pametnem povodcu, ki ga spuščate kot zmaja

Z droni smo dobili novo perspektivo, nov pogled na svet, svet iz ptičje perspektive, ki že od Dedala in Ikara buri človeško domišljijo. Droni ne poznajo omejitev (okej, razen vladnih restrikcij) in najboljše fotografije, posnete z dronom v letu 2015, vam bodo dale razlog, da si ga omislite tudi sami, če si ga jasno že niste.

Dronestagram 2015: najboljše fotografije 2015, posnete z dronom:

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com/dronestagram

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.