fbpx

Druga marmeladnica z Ano Marijo Mitič

Nadebudne kuharice in kuharji, ljubitelji marmelade in zdrave, domače hrane, vabimo vas, da se nam pridružite na sladkih in zabavnih Marmeladnicah. To so posebne delavnice, kjer se lahko ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Krekov trg, , Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Nadebudne kuharice in kuharji, ljubitelji marmelade in zdrave, domače hrane, vabimo vas, da se nam pridružite na sladkih in zabavnih Marmeladnicah. To so posebne delavnice, kjer se lahko hitro in enostavno naučite priprave prave domače marmelade ali pa se zgolj posladkate z okusnimi domačimi marmeladami. Na vseh dogodkih nam bo kuhala in nas zabavala stand-up komedijantka, igralka in televizijka Ana Marija Mitič.

 

Ker vemo, da ni bolj zdrave marmelade od domače marmelade, vas pozivamo, da sebi ter svojim bližnjim posladkate vsakdan. Eksperimentirajte s sezonskim sadjem in s pomočjo Želirnega sladkorja Wiener Zucker skuhajte svojo najljubšo domačo marmelado v pičlih 10 minutah! Če nam boste zaupali vaš najslajši okus marmelade, pa lahko sodelujete tudi v nagradni igri »Vsaka priložnost je lahko sladka«, ki prinaša sladke nagrade. Nagradni kupon, ki je pogoj za sodelovanje v nagradni igri, dobite na posameznih Marmeladnicah in v reviji Jana.

 

Wiener Zucker je avstrijski specialist za sladkor, ki v svoji ponudbi zavzema tudi prav poseben sladkor, namenjen pripravi domače marmelade – želirni sladkor Wiener Zucker.

 

 

Sladkajte se z nami na Marmeladnicah, in sicer:  

 

·         v soboto, 18. junija, ob 9.00 na osrednji Ljubljanski tržnici,

·         v soboto, 2. julija, ob 9.00 na tržnici BTC City v Ljubljani.  

 

 

Naslednje
Pasji piknik

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.