fbpx

Drugačna notranjost! Nova Tesla Model 3 – 2024: kaj se je spremenilo v notranjosti

Tesla Model 3 - 2024

Tesla Model 3 - 2024
Foto: Tesla

Tesla je svoj priljubljeni Model 3 nadgradila z vrsto notranjih izboljšav, ki segajo od novega volana do večjega prtljažnika. Pridružite se nam na potovanju skozi najnovejše spremembe tega električnega lepotca - Tesla Model 3 - 2024.

Ko govorimo o avtomobilih, je običajno prva stvar, ki jo opazimo, zunanji videz. Toda pri Tesla Model 3 – 2024 so notranje spremembe tiste, ki resnično štejejo. In če mislite, da je Tesla samo malo popravila notranjost, se pripravite na presenečenje!

Začnimo z osnovami. Minimalistična filozofija je ostala, vendar je Tesla oblikovala novo armaturno ploščo za Tesla Model 3 – 2024, ki vključuje ambientalno osvetlitev, ki se razteza čez njo in teče v vrata.

Foto: Tesla
In ko smo že pri vratih – Model 3 ima tudi nove notranje obloge vrat. Poleg tega je Tesla oblikovala nov volan, ki vključuje smernike. To pomeni, da so bili ročaji na volanskem drogu odstranjeni, izbirnik prestav pa je bil premaknjen na zaslon na dotik. Odločitev, ki bi lahko dvignila nekaj obrvi!
Foto: Tesla
Drugič, sedeži. Tesla je prenovila sedeže Modela 3 in dodala prezračevano funkcijo sprednjim sedežem. Kupci lahko naročijo tudi Model 3 z izboljšanim zvočnim sistemom s 17 zvočniki. In če mislite, da je to vse, se motite. Prtljažnik je zdaj večji, in sicer z 561 litrov (19,8 kubičnih čevljev) na 594 litrov (20,9 kubičnih čevljev). Potniki na zadnjih sedežih dobijo tudi 8-palčni zaslon na dotik, kjer lahko prilagajajo nastavitve klime in dostopajo do različnih zabavnih funkcij. Glavni zaslon za infotainment spredaj je zdaj večji, in sicer 15,4 palca.
Foto: Tesla

Seznam notranjih sprememb je impresiven:

  • Nov 8-palčni zaslon na dotik za zadnje sedeže.
  • Odstranjeni ročaji na volanskem drogu.
  • Prezračevani sprednji sedeži, ki jih je mogoče upravljati prek Tesla aplikacije.
  • Bolj udobni zadnji sedeži.
  • Zvočni sistem je bil nadgrajen na 17 zvočnikov.
  • Izboljšana povezljivost Bluetooth in Wi-Fi.
  • Tišja notranjost zaradi aerodinamičnih in materialnih sprememb.
  • Prilagodljiva notranja ambientalna osvetlitev.
  • Večji prtljažnik iz 561 litrov na 594 litrov.

Novi Tesla Model 3 ni le prenova, je evolucija. Z vsemi temi notranjimi izboljšavami je Tesla dokazala, da ne gre le za hitrost in doseg, ampak tudi za udobje in funkcionalnost. In če je to prihodnost električnih avtomobilov, potem smo vsekakor navdušeni!

Foto: Tesla
Tesla je s svojim Tesla Model 3 – 2024 postavila nove standarde v svetu električnih avtomobilov. Z vsemi temi notranjimi izboljšavami je jasno, da je Tesla resno mislila, ko je rekla, da želi spremeniti način, kako gledamo na avtomobile. In če je to prihodnost, potem je prihodnost svetla!

Dodatne Informacije

tesla.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.