Drugi filmski napovednik: Star Wars – The Force Awakens (2015)

Zadnjič posodobljeno: :

Čeprav nas od premiere Vojne zvezd - Zbujena sila loči še več kot osem mesecev, pa nam drugi napovednik že ponuja prve posnetke z originalno zasedbo. Vidimo Han Sola (Harrison Ford), Chewbacco in povsem verjetno pod kapuco skritega Luka Skywalkerja ali pa morda Leilo. Slednji tudi pripoveduje zgodbo. Napovednik se začne, ko se peljemo mimo ruševin strmoglavljene imperialne ladje Star Destroyer na planetu imenovanem Jakku in ne Tatooine, kot je pojasnil režiser J.J. Abrams.

Drugi filmski napovednik za sedmo epizodo znanstveno-fantastične vesoljske sage Vojne zvezd, Vojna zvezd – Zbujena sila (Star Wars: The Force Awakens), že rovari po spletu in ponuja kar nekaj poslastic. ”Sila je močna v naši družini.” je slišati Marka Hamilla, medtem, ko vidimo močno zdelano čelado Darth Vaderja, ki nadaljuje, ”Moj oče jo ima. Jaz jo imam. Moja sestra jo ima.” Potem se mehanična roka Skywalkerja dotakne robotka R2-D2, sledi predaja svetlobnega meča in po minuti akcija. Poe Dameron (Oscar Isaac) leti v svojem X-Wingsu, tu je prizor z novim svetlobnim mečem, pa Rey in Finn (Daisy Ridley in John Boyega), ki bežita proč od eksplozije ter Stormtrooper vojska.

Sedmi del Vojna zvezd prihaja teden pred Božičem.
Sedmi del Vojna zvezd prihaja teden pred Božičem.

Napovednik za film, ki v kina prihaja 18. decembra 2015 in ki se dogaja 30 let po VI epizodi Jedijeva vrnitev, nam postreže tudi z nekaj več prizori Millennium Falcona, ki smo ga za hip videli že v prvem napovedniku.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Vojna Zvezd VII: Sila se prebuja

Disney in Lucasfilm sta medtem že napovedala snemanje osmega filma Vojna zvezd, ki naj bi v kinematografih pristal maja 2017, sušlja pa se tudi že o deveti epizodi. Dihajte, dihajte…

Dodatne Informacije

Znanstvena fantastika
Vojna zvezd – Zbujena sila
(Star Wars – The Force Awakens, ZDA, 2015)

Režija: J.J. Abrams. Igrajo: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker.

V kinu od 18. decembra 2015.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši filmi in serije, ki so na Netflix prišle v tem mesecu