Earin A-3: najmanjše in najlažje brezžične ušesne slušalke na svetu

Foto: Earin
Zadnjič posodobljeno: :

Švedsko podjetje Earin je predstavilo svoje "najmanjše in najlažje" brezžične ušesne slušalke na svetu, ki slišijo na ime Earin A-3.

Ko so se brezžične ušesne slušalke prvič pojavile na trgu leta 2015, je šlo za precej osnovno tehnologijo, z masivnim ohišjem, nestabilno povezavo Bluetooth in kratko življenjsko dobo baterije. Od takrat postajajo vedno bolj dodelane, vedno manjše v svoji zasnovi in vedno bolj impresivne v svojih zvočnih zmogljivostih. Kot tak je trg danes preplavljen s ponudniki brezžičnih ušesnih slušalk, ki dajejo nekaj precej drznih obljub.

A nič takega kot Earin. Ušesne brezžične slušalke Earin A-3, za katere pri proizvajalcu trdijo, da so “najmanjše in najlažje na svetu”, so brez dvoma neverjetno majhne – pravzaprav niso veliko večje od drobiža. Vendar to, da so tako majhne, še ne pomeni, da jim primanjkuje zmogljivosti. Nasprotno – Earinu je uspelo v to majhno ohišje stlačiti funkcije, kot so 14,3-milimetrski dinamični gonilnik, štirje različni mikrofoni in baterija za pet ur predvajanja (do 30 ur z vključenim aluminijastim ohišjem za polnjenje).

Zaradi svoje edinstvene odprte zvočne zasnove v ušesih sedijo udobneje kot invazivne ušesne slušalke, z zmanjševanjem pasivnega hrupa in vetra ohranjajo zvok čist, s samodejnim prepoznavanjem postavitve pa slušalki nosite v obeh ušesih. Slušalke Earin A-3 so zaenkrat na voljo na uradni spletni strani, kjer jih lahko kupite za 229 evrov.

Druge slušalke Earin, ki jih lahko naročite pri največjem trgovcu na svetu, Amazonu

Zadnja posodobitev 2021-06-25 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup slušalk brez DDV-ja na Amazon Business

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja (davka na dodano vrednost). Registrirajte vaše podjetje na Amazon.de kot poslovni uporabnik in že danes nakupujte brez DDV-ja!
REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

earin.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše slušalke 2021