Imamo odlično novico: prihajajo lučke Raffaello in Ferrero Rocher

Zadnjič posodobljeno: :

Želite slišati nekaj pozitivnega? Ferrero se pripravlja na lansiranje dveh novih sladoledov! Seveda gre za sladolede, ki nosijo okuse najbolj priljubljenih čokoladic Ferrero, in sicer Raffaello in Ferrero Rocher.

Verjetno najbolj priljubljen italijanski proizvajalec Ferrero je za evropski trg izdal dva nova izdelka – lučki z okusom Ferrero Rocherja in Raffaella, prva pa bo izdelana v dveh različicah, z mlečno in temno čokolado. Sladolede so že preizkusili v Franciji, Avstriji in Nemčiji, do poletja pa jih nameravajo uradno predstaviti v Italiji in distribuirati po celi Evropi.

Lučke Raffaello in Ferrero Rocher
Foto: Ferrero

Sladoledi z okusi Ferrerjevih najbolj prodajanih čokolad so zasnovani zato, da bi se prodaja njihovih izdelkov znebila “sezonskosti”. Znano namreč je, da je prodaja čokolade poleti najšibkejša. Leta 2019 je Ferrero kupil najmočnejšega španskega proizvajalca Ice Cream Factory Comaker (ICFC). To jim je omogočilo, da so še istega leta lansirali sladoled Kinder, ki je takoj postal hit in pokazal, da imajo blagovne znamke Ferrero pomemben potencial na trgu sladoleda.

Dodatne Informacije

ferrero.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!