Easy Life Belt: slovenski pas, ki diha z nami #kickstarter

Zadnjič posodobljeno: :

Pod imenom Gipsy and Clown se skriva mlad par iz Slovenije. Oba sta podkovana oblikovalca na področju tekstila, velika ljubitelja ekstremnih športov, narave in živali. Navdušuje ju želja po izdelovanju nosljivih “streetwear” produktov, ki lahko človeku olepšajo in olajšajo vsakdan. Po dveh letih testiranja se je razvil edinstven pas, ki z nami diha – Easy Life Belt oziroma Belt for Life, ki pozitivno vpliva na človekov vsakdan. Vsakdan ljudi po svetu bosta pa Jaka in Janja poskušala polepšati tudi preko platforme Kickstarter.

Preveri tudi

Osnovne Informacije
Znamka

Gipsy and Clown

Model

Easy Life Belt

Cena

31€

Trgovina

Kickstarter

Pas Easy Life Belt je namenjen vsem ljudem. Tako poslovnežem, športnikom, kot tudi seveda vsem uporabnikom, ki le želimo lepše preživeti dan.
Pas je sestavljen iz zelo trpežne bombažne tkanine “military webbing”, kvalitetne in minimalistično oblikovane kovinske sponke, lične usnjene etikete in posebej za ta pas razvite neuničljive elastike, ki je tudi bistvo tega pasu, saj se ob vsakodnevnih obremenitvah človekovega telesa (sklanjanje, sedenje, športne aktivnosti…) na točno določenem mestu nežno razteza – diha z nami, z našim telesom.

PREBERITE ŠE: Less – nova briljantna slovenska družabna igra, ki gre na Kickstarter

Gipsy and Clown - Easy Life Belt.
Gipsy and Clown – Easy Life Belt.

Preden je pas ugledal Kickstarter je prestal kar nekaj testov. Po uspešnem testiranju so pri Gipsy and Clown ustvarili pas, ki je edini pas na svetu z vstavljenim elastičnim delom na sprednjem delu pasu, kjer je to zaradi največjih obremenitev telesa tudi potrebno.
Najdemo ga v vseh velikostih – od XS pa tja do 4XL.

Preveri tudi

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com in gipsyandclown.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fantastična japonska metoda: izgubite centimetre v pasu in zmanjšajte bolečine v hrbtu!