Eco House Merisi: osupljiv butični hotel, ki si ga želimo obiskati takoj zdaj!

Obnorel je Instagram!

Foto: IG vic_tor_georgia
Zadnjič posodobljeno: :

Majhen raj na Zemlji, butični hotel Eco House Merisi, ki se nahaja med rudarskim območjem Merisija v Gruziji, blizu meje s Turčijo, je zaradi svoje lepote, pa tudi družbenih omrežij, postal pravi hit med pustolovci in hedonisti.

Butični hotel Eco House Merisi, je najprej osvojil TikTok, nato pa še Instagram. Njegova glavna prednost je razgled, ki se razprostira skozi zastekljene stene, med katere je ugnezdena zakonska postelja. Tako je zelo mogoče, da ste na kakšnem družbenem omrežju že naleteli na fotografijo udobne postelje, za katero se zdi, kot da plava nad gorami in pravljično snežno odejo, ali nad kakšnim drugim prizorom, ki ga je pripravila narava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eco House Merisi (@findlocaltrip)

Prav ta majhna spalnica je postala ena najbolj “instagramanih” lokacij na svetu, poleg čudovitega razgleda iz spalnice pa Eco House Merisi ponuja še številne druge objekte za hedonistično uživanje. Poleg tega, da se zbudite v tako spektakularne prizore, lahko v njih uživate tudi iz peneče se kopeli v jacuzziju na eni od teras posestva.

Ena od gostov eko butičnega hotela je bila tudi Richelle, ki je na svojem blogu opisala, kako je skupaj z možem uživala v neverjetni hrani, ki jo vsak dan svežo dostavljajo z bližnjih kmetij. “Ko sem prosila za mleko za čaj, sem eno uro čakal, da so krave prišle s pašnika, saj so vso mleko porabili za izdelavo sira!” je veselo razložila gostja, ki je to lokacijo vključila v poročno potovanje z možem. Poleg tega se na tem mestu nahaja še en adut: gugalnica, kakršna nam je poznana že z Balija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eco House Merisi (@findlocaltrip)

Zdi se, da bomo ta kraj še pogosto videli na družbenih omrežjih in ne dvomimo, da bo to vsakič pravi balzam za oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiny House Attractive🏠 (@tinyhouseattractive)

Dodatne Informacije

ecohousemerisi.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
One & Only Portonovi: v Črni Gori se je odprlo eno najlepših letovišč na svetu