Ko se ženska preneha prepirati, to pomeni, da niste več vredni boja

Zadnjič posodobljeno: :

Kdaj ženska zares odneha?

Preberite si zapis izpod peresa Selme June, ki ga je napisala za portal herway.net.

Pred dnevi sem sedela s prijatelji in jih vprašala, kaj je tisto, kar jih pri ženskah najbolj moti. Nisem mislila na stvari, zaradi katerih bi prekinili razmerje – govorila sem o stvareh, ki jih motijo ​​pri ženskah, ki so jim všeč in s katerimi so v razmerju.

In vsi so se strinjali v eni stvari – ne prenesejo preveč skrbnih žensk. Tako poimenujejo ženske, ki jih opozarjajo na njihove pomanjkljivosti in na njihova slaba dejanja.

Preden razmislimo o zadevah, razjasnimo eno stvar: poznam ljubezensko zgodovino vsakega od teh moških in natančno vem, o katerih od bivših govorijo.

Ne govorijo o posesivno ljubosumnih ženskah. Ne govorijo o ženskah, ki so jih videli, da niso dobre za njih, ali o ženskah, ki so jih nenehno zadajale bolečino. To so ženske, ki so se trudile po svojih najboljših močeh, da bi iz njih naredile boljše moške. Ženske, ki so vložile svoj čas, energijo in živce v te moške, ki si jih nikoli niso zaslužili.

To so bile ženske, ki so se borile za svoje moške. Ženske, ki so tako ali drugače naredile vse, kar je bilo v njihovi moči, da bi njihovi odnosi delovali.

Razjasnimo eno stvar: noben od teh odnosov ni bil idiličen. Bilo je precej prepirov, toda nekaj je bilo gotovo: vsaka od teh žensk je iz vsega srca ljubila tega moškega, mojega prijatelja. A vsaka od teh zgodb je imela podoben izid. Prej ali slej so se ženske utrudile. Zapustile so jih, se oddaljile in se niso nikoli več vrnile. Moški so bili prizadeti, ko so spoznali, kaj so izgubili, toda zdaj se vsi pretvarjajo, da to ni res.

To so bile ženske, ki so se borile za svoje moške.

Pravzaprav je to precej tipičen scenarij. Moški spozna žensko. Zaljubita se, toda takoj, ko vidi, da ji je zlezel pod kožo, ji pokaže svoje prave barve. Začne jo jemati kot nekaj samoumevnega in misli, da ničesar ne bi mogel narediti, da bi obupala nad njim. Tako je prepričan, da bo ženska ostala ob njem, da se sploh ne trudi, da bi jo obdržal ob sebi.

Hkrati se ta ženska bori za to zvezo. Potrudi se, da stvari delujejo. Odpusti mu vsa dejanja, težke trenutke, skozi katere mora iti zaradi njega. Zakaj? Ker ga ima rada in ker v njem nekaj vidi – vidi upanje, da bo nekega dne ta moški srečen z njo. Ta zgodba lahko traja že leta. Zaradi njega premika gore, medtem ko on zanjo ni pripravljen premakniti niti prsta. In potem se po vseh teh drugih priložnostih se zave, da on ni vreden njenega časa, nikoli ni bil in nikoli ne bo.

Zave se, da je vsa ta leta svojega življenja zapravila za moškega, ki ji nikoli ne bi dal tistega, kar rabi, medtem, ko je ona storila vse, kar je lahko. Zave se, da je bilo vse zaman.

Ženska končno vidi resnico in pretrga ta enostranski odnos. Da, poskusila je že prej, ampak tokrat je drugače.

Tokrat to ni prazna grožnja. Tokrat se mu odpove, ker se zaveda, da ni več vreden borbe. Ne prepira se več, ne povzdigne glasu, ne daje ultimatov, ne prosi… Ostala je le njena tišina.

To je čas, ko se moški zave, da je dosegel točko, na kateri ni več vrnitve. Zapustila ga je. Ne bo se več vrnila. In ravno to se je zgodilo večini mojih prijateljev. Če se torej najdete v tem in ste takšni, bodite drugačni in pravočasno spremenite svojo usodo.

Če imate žensko, ki se prepira z vami, to pomeni, da ima v sebi še vedno moč, da se bori za vas. To pomeni, da bi se morali imeti za srečneža, kajti tistega dne, ko bo prenehala s poskusi, si boste zaželeli, da se vrnejo vsi prepiri in kritike.

Želeli si boste, da se njena ljubezen vrne.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ko “metuljčki” izginejo: ženska popolno razloži, kako je videti ljubezen po petih letih