Najpomembnejša lekcija, ki se je bo letos naučilo vsako izmed astroloških znamenj

Zadnjič posodobljeno: :

Napake so del življenja. Cenite jih zato, ker so dragocene lekcije!

Lekcija je, naj se sliši še tako čudno, vaša najboljša popotnica v življenju, saj ničesar ne boste razumeli, dokler tega ne boste izkusili sami.

Kaj se boste lahko letos naučili iz svojih napak?

Oven

Če se boste še naprej obnašali tako, kot se, se ne bo dobro končalo. Razumeti morate, da ne morete nadzorovati vseh vidikov vesolja. Lepo je, če imate načrte in cilje v življenju. Dobro je, če se držite stvari, ki jih dosežete, a grozno je, ko ti načrti postanejo nekaj, kar morate storiti, saj v nasprotnem primeru vse propade.

Naučiti se morate, da se življenje ne konča, če ne dosežete svojih ciljev. Življenju se morate prilagoditi in iti z njegovim tokom ter k novim stvarem, ki jih prinaša. Kakor se spreminja življenje, se spreminjajo tudi vaše odločitve in načrti. Nič ni trajno.

Bik

Morate se naučiti, da je potreben čas, da si zacelite rane, in da stekleničenje negativnih občutkov tega ne bo odpravilo. Če se pretvarjate, da se ni nič zgodilo, se boste v prihodnosti počutili samo še slabše. Nabralo se bo preveč negativnosti in bolečine in ne boste mogli več izplavati.

Lahko se pretvarjate, da je vse v redu. Lahko imate ponarejen nasmeh na obrazu in poskušate prepričate vse, da ste ok. Dokler si lažete, si ne delate nikakršne usluge.

Dvojčka

To je leto, v katerem morate ukrepati. Ne morete sedeti in čakati, da se stvari zgodijo same od sebe. Za vašo srečo ni odgovoren nihče razen vas. Prišel je trenutek – ukrepajte zdaj, ker bo to vplivalo na vaše življenje.

Odnosi so vam zelo pomembni, ker ste družabna bitja. A ta življenjska odločitev mora nekaj storiti z odnosi – ne z odnosi z drugimi, ampak z vami. Ste edina oseba, ki vam lahko pomaga. To morate razumeti enkrat za vselej.

Rak

Predolgo ste bili preveč otročji. Izogibali ste se odraščanju in odgovornost, ki je s tem povezana. Takoj morate spremeniti svoje življenje! Življenje, s tem mislimo na vaše ljubezensko življenje. Ne zadovoljite se z manj, stvari za spremembo jemljite resno.

Vprašajte se, ali želite biti z osebo, s katero ste? Si predstavljate svoje življenjes to osebo? Bodite iskreni do sebe in odgovorite na vprašanja, ki vam nagajajo v ozadju. To bo za vas korak naprej.

Lev

Naučiti se morate razmišljati s svojo glavo. Ne sprejemajte nenadnih odločitev, ker jih boste na koncu obžalovali. Običajno, ko se odločite za nekaj vas nič in nihče ne more odvrniti od tega. Vse, kar počnete, počnete bolje kot kdorkoli drug. Ko ljubite, ljubite bolje, ko delate, delate bolje.

A naučite se, da niste najboljši v vsem. Naučite se, da imate konkurenco in uporabite svojo glavo, da boste resnično postali boljši.

Devica

Živite v zablodi ker mislite, da ko si nekaj želite, da vam to daje pravico, da to dobite. Stvari ne delujejo tako in skrajni čas je, da to ugotovite. Nič ni slabega v tem, da si želite stvari, da si jih prizadevate imeti in narediti še več, a včasih morate biti realni, ampak vi niste takšna oseba.

Naučiti se morate biti bolj ponižni, ker vas bo življenje raztrgalo, če boste še naprej pričakovali, da se vam bo zgodilo le najboljše.

Napake so del življenja. Cenite jih zato, ker so dragocene lekcije!

Tehtnica

Vsekakor je to vaše leto. Končno boste rešili vse, kar vas motilo je že od otroštva. Končno boste dobili vse odgovore na vprašanja, ki ste si jih že dolgo postavljali. Odločili, ste se da se premaknete z mrtve točke, v kateri ste že leta in naredite korak naprej. Letos se boste končno pozdravili, toda slaba novica je, da zdravljenje s katerim se boste soočili, ne bo enostavno.

Vsi tisti občutki, ki ste jih tlačili v sebi, bodo kar počili. Ko pa se enkrat spopadete z njimi, boste končno srečni in svobodni.

Škorpijon

Začeti morate zaupati ljudem. Vse življenje se ukvarjate z nadzorom. Želeli ste biti odgovorni za vse, tudi za svoja čustva, kar očitno ni mogoče.

Letos je najpomembnejša lekcija, ki se je morate naučiti, da malo popustite. Morate verjeti, da bo v vaše življenje stopila prava oseba. Morate imeti vero v usodo, in da bo nekako vse v redu. Zaprite oči in verjemite.

Strelec

Ste sami svoj največji sovražnik. Obstaja toliko stvari, ki jih želite početi, stvari o katerih sanjate, a nekako vam uspe vse uničiti, ker ste preveč negotovi. Ne verjamete vase, zato ne dosežete, kar ste sposobni narediti. Naredite lahko karkoli si želite. Ustavite se in se zamislite ter si narediti načrt, kaj početi s svojim življenjem.

Naredite korak in pojdite naprej korak po korak. To lahko storite, samo začeti morate. To je najpomembnejša lekcija, ki se je boste naučili letos.

Kozorog

Letos je čas za velike spremembe. Pravzaprav ste ves čas vedeli, da nekaj ni v redu, a ste to preprosto prezrli. Vedeli ste, da vaša zveza nikamor ne pelje, ali da ste neuspešni pri svojem delu, vendar ste te občutke skrivali.

Zdaj je čas, da se sprijaznite s tem, kar vas moti in končno poiščete rešitev. Čas je, da končno naredite nekaj glede vsega, kar vas moti.

Vodnar

Letos se boste morali naučiti, da morate sprejeti spremembe. Morda se vam zdi, da imate vse, in da ste trenutno tam, kjer želite biti. A zanka je v tem, da se stvari okoli vas spremenjajo in nanje nimate vpliva.

Zato jih morate sprejeti in se prilagoditi. Ne ustrašite se in ne razmišljajte preveč, kaj boste počeli, ko se soočite z neznanim. Namesto tega to rešite in si poiščite drug izziv.

Ribi

Najprej nehajte teči. Videli ste vse in bili ste že povsod. Mogoče ne fizično, vsekakor pa čustveno. Čas je, da spoznate, da vas vse, kar ste iskali, čaka doma.

Tam je toliko vsega, a ste vse to iz nekega razloga ignorirali. Imate dovolj časa, da ugotovite, kaj v resnici želite. Čas je, da začnete sprejemati odločitve.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
O tem se ne govori: največja skrivnost vsakega astrološkega znaka!