fbpx

Eksotične hiške za počitnikovanje, ki jih lahko najamemo in si jih hkrati lahko tudi privoščimo

Mlin na veter v Grčiji

Ko sanjarite o popolnih počitnicah, kaj si predstavljate? Pogled na ocean, na zelene griče na italijanskem podeželju ali kamnite zidove gradov? Airbnb je odlična izbira za bivanje v cenovno ugodnih in domiselnih hišah, a naš izbor je popeljal celotno idejo "najema" na popolnoma novo raven. Tukaj je izbor luksuznih hišic, vil, votlin na (eksotičnih) destinacijah, kjer si lahko bivanje v njih pravzaprav celo privoščimo.

1. Vila na Baliju (151 evrov na noč)
Seminyak, Bali, Indonezija

Blizu najbolj priljubljenega letoviškega mesta na Baliju zasebna vila ponuja mir in tišino skozi ves dan. S tremi spalnicami je idealna za šest prijateljev in tako obeta veliko več zabave kot pa ločene sobe hotela.
www.airbnb.co.uk

2. Hišica v Mehiki (85 evrov na noč)
Yelapa, Jalisco, Mehika

Če si res želimo pobega nekam proč od vsega, se lahko odpraivmo v ribiško vasico Yelapa v Mehiki, ki je dostopna le z vodnim taksijem. Lastnik je priznana gurmanska kuharica, ki je med drugim zasnovala fantazijsko kuhinjo za goste. Hiša ima bazen, blizu pa je tudi plaža.
www.airbnb.co.uk

3. Butična eko koča v Nikaragvi (237 evrov na noč)
San Juan del Sur, Rivas, Nikaragva

S pogledom na bujna pobočja džungle ima eko hiša ob oceanu dih jemajoč razgled, celo iz bazena. Hiša na 325-ih kvadratnih metrih ima prostora za osem ljudi, lahko pa najemo tudi samo sobo.
www.airbnb.co.uk

4. Kmetija v Italiji (286 evrov na noč)
Grottaglie, Puglia, Italija

Navdušenci zgodovine in romantike bomo uživali v obnovljeni kmečki hiši iz 16. stoletja, ki se nahaja na italijanskem podeželju. Razkošno udobje nas bo razvajalo ko bomo izbirali med sončenjem ob bazenu, raziskovanjem podeželja ali pa med uživanjem lokalne hrane.
www.airbnb.co.uk

5. Vila v Grčiji (165 evrov na noč)
Sinfos, Grško otočje, Grčija

Vila iz 17. stoletja se nahaja v popolnoma ohranjeni vasici v Grčiji. Otrokom prijazno vilo v bližini plaže bomo občudovali, saj je polna dekorja v modri barvi ter očarljivih elementov, kot so kamnite stene ter stropne grede.
www.kidandcoe.com

PREBERITE ŠE: Top destinacije leta 2015 #destinacije #turizem2015

6. Hišica iz bambusa na Baliju (63 evrov na noč)
Ubud, Bali, Indonezija

Naš um, telo in duša bosta ponovno napolnjena z dobro energijo potem kot bomo uživali v popolnem miru na podeželju Balija. Hišica, ki je pet minut hoje vstran od mesta Ubud, ponuja veliko udobja (kot je npr. brezplačen mobilni telefon), tradicionalno večerjo v soju sveč ter dostavo zajtrka vsako jutro.
www.airbnb.co.uk

7. Mlin na veter v Grčiji (292 evrov na noč)
Thira, Grčija

Ali veste, da obstaja nagrada za “najboljši sončni zahod”? Očitno obstaja in to mestece v Grčiji vsako leto obiščejo popotniki iz celega sveta, da bi videli svetovno znane sončne zahode. Bivanje v tem sanjsko pastelnem mlinu na veter pa nam bo dalo občutek, kot da smo v pravljici.
www.airbnb.co.uk

8. Votlina v Franciji (77 evrov na noč)
Nazelles-Négron, Francija

Sicer razgleda s tem najemom ne bomo dobili, dobili pa bomo resnično edinstven in romantične kraj za bivanje, medtem ko bomo raziskovali domači kraj Leonarda da Vincija.
www.airbnb.co.uk

9. Hišica na drevesu v ZDA (325 evrov na noč)
Atlanta, ZDA

Kdo kot otrok ni sanjal o hišici na drevesu? In pošteno je da povemo, da se je niti odrasli ne bi branili. Ta romantičen pobeg v gozdove bo gotovo najboljši spanec v našem življenju, obdan z naravo. Bonus? Vsako jutro dostavijo svežo kavo.
www.airbnb.co.uk

10. Bivalni čoln na Danskem (150 evrov na noč)
Kopehnagen, Danska

Zakaj bi si želeli pogleda na ocean, ko lahko pravzaprav bivamo na vodi? Do modernega in elegantnega bivalnega čolna na vodi v Kopenhagnu nas bo pripeljal vodni taksi, uživamo pa lahko v kolesarjenju po lepem centru mesta.
www.airbnb.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!