fbpx

Električni motocikel Verge TS: ko druga motorna kolesa zardijo!

Verge Motorcycles s sedežem na Finskem začenja s proizvodnjo enega najbolj edinstvenih motornih koles na trgu. To je Verge TS!

Verge TS združuje radikalno zasnovo in seznam specifikacij, zaradi katerih druga motorna kolesa – tista z motorjem na notranje zgorevanje ali električna – zardijo! To na primer vključuje vzmetenje švedskega podjetja Öhlins in pa zaviralni sistem Brembo.

Ena najbolj osupljivih lastnosti tega motocikla pa je “prazno” zadnje kolo, kjer se v platišču nahaja elektromotor, večja baterija pa ima tako prostor, da nemoteno zapolni okvir! Nobene verige, olja, menjava pnevmatik pa se lahko opravi z običajnimi orodji. Edinstven motor dosega največjo moč 80 kW in ustvari 1.000 Nm navora. Verge TS bo pospešil do omejene najvišje hitrosti 180 km/h. Vsi ti atributi omogočajo voznikom TS-a neverjetno in brezskrbno izkušnjo, ki je nabrž še niso imeli priložnost doživeti.

Električni motocikel Verge TS
Električni motocikel Verge TS

Z njim se boste lahko brezskrbno peljali 200 do 300 kilometrov, odvisno od stila vaše vožnje. Baterijo lahko do 100 odstotkov napolnite v 4 urah, če je na voljo električna polnilna postaja DC pa v 45 do 50 minutah. In ker je bil Verge TS zasnovan kot električni motocikel že od samega začetka, lahko njegov lahek in edinstven aluminijast okvir sprejme veliko baterijo, hkrati pa ohrani skupno težo kolesa nižjo od pričakovanega.

Za električni motocikel Verge TS boste morali odšteti 24.990 evrov. Prednaročila so odprta, varščina vas bo “oskubila” za 2.000 evrov.

Galerija: Električni motocikel Verge TS

Dodatne Informacije

Več informacij:
vergemotorcycles.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!