mehiški skok v novo leto privlačna rdeča hiša v knafljevem prehodu v ljubljani že na zunaj izdaja malce barvitosti in ostale okus - ne vsebine notranjosti … v njej domuje mehiška restavracija cantina mexicana, ki ponuja različne mehiške specialitete: tex-mex, fajitas, tacos, chimicangas, ...
Knafljev prehod
Ljubljana
MEHIŠKI SKOK V NOVO LETO
Privlačna rdeča hiša v Knafljevem prehodu v Ljubljani že na zunaj izdaja malce barvitosti in ostale okus – ne vsebine notranjosti … V njej domuje mehiška restavracija Cantina Mexicana, ki ponuja različne mehiške specialitete: tex-mex, fajitas, tacos, chimicangas, … Za zadnjo noč v letu so pripravili prav poseben novoletni meni, ob katerem bo za “vroče ritme” poskrbel didžej s tematsko glasbo. Silvestrski meni, za katerega bomo odšteli 55 evrov, bo vključeval tri hode hrane, tekilo (all you can drink), penino ob polnoči in obvezni polnočni chilli con carne. Za vsak hod so gostom omogočili izbirati v meniju med mesnimi ali zelenjavnimi jedmi. Vodja kuhinje Aleš Prebil (na sliki) predstavlja kombinacijo po svojem izboru: za predjed entrada acapulco (popečeni kruhki z morskim, mesnim in zelenjavnim nadevom), za glavno jed asada de rumpsteak (rumpsteak rulada s kikirikijevo omako in pikantnim krompirčkom) in za sladico empanadas de frutas (žepki iz listnatega testa s sadnim nadevom). Skratka, odločitev je naša, kako močno bomo “začinili” večer.