The restaurant is located in Hotel Triglav in Bled. When it comes to culinary creation, they are guided by tradition, love of home, quality, freshness and concern for a healthy future. They use traditional, first-class ingredients brought to them by local suppliers. This is how they take care of preserving the traditional products that they prepare for us...
Hotel Triglav Bled, Kolodvorska 33
Pale
Restavracije se nahaja v Hotelu Triglav na Bledu. Pri kulinaričnem ustvarjanju jih vodi tradicija, ljubezen do doma, kakovost, svežina ter skrb za zdravo prihodnost. Uporabljajo tradicionalne, prvovrstne sestavine, ki jim jih pripeljejo domači dobavitelji. Tako skrbijo za ohranjanje tradicionalnih proizvodov, ki nam jih pripravijo z modernimi postopki francoske in mediteranske kuhinje ter s pogledi na sodobno kuhinjo njihovih kuharjev pod vodstvom Uroša Štefelina. Zagotovo moramo poskusiti sirove bandeljce s porovo omako po receptu iz prve kuharice v slovenskem jeziku Kuharske bukve Valentina Vodnika, dušeno rdečo čebulo z jajcem s tartufovo peno in z bučnim oljem, hišne testenine, polnjene s kranjsko klobaso, pečena gosja jetra na karameliziranem jabolku, pa rdeče zelje z jagodami in še in še. Celotno kulinarično doživetje lahko zaokrožimo z odličnim vinom. Ponudijo nam lahko predvsem vina slovenskih vinarjev, organizirajo pa tudi vinske degustacije pod vodstvom sommelierja Damirja Salkiča. Za vse tiste, ki pa nas bo njihova kulinarika naravnost navdušila, pa organizirajo tudi delavnice v Kuharski šoli prvega kuharja Uroša Štefelina.