fbpx

Villa Bravum

Vila Bravum, an association of nineteen well-established home furnishing and landscaping companies, presented itself to us for the first time at the past furniture fair at the Gospodarski raštavišče. The purpose of the connection, which is becoming stronger every day, is to create an environment of trust that will give customers...

Vila Bravum, združenje devetnajstih uveljavljenih podjetij za opremljanje doma in urejanje okolice, se nam je prvič predstavila na minulem pohištvenem sejmu na Gospodarskem razstavišču. Namen povezovanja, ki iz dneva v dan postaja trdnejše, je ustvariti okolje zaupanja, ki bo kupcem olajšalo odločanje pri izbiri kakovostnih, zanesljivih in profesionalnih podjetij za dom. Skupina Vila Bravum ima precej stroga pravila za vstop članov, ki jim je med drugim skupno tudi to, da za njimi stojijo konkretni ljudje – lastniki podjetij, ki si za zadovoljstvo kupca in s tem za ugled lastnega podjetja prizadevajo bolj kot veliki brezosebni trgovci. Če si bomo izbrali storitve oziroma izdelke pri devetnajstih izbrancih, lahko računamo na najboljše že pred vhodnimi vrati. Ureditev vrta, protivlomna zaščita, vhodna vrata, okna, terase in zimski vrtovi, bazeni in biometrični sistemi bodo z videzom in kvaliteto osupnili domače in obiskovalce, v notranjosti pa se bomo lahko pohvalili z izbrano notranjo opremo. Skupina nam bo zagotovila vse od parketa, preko pohištva in sanitarne opreme, do kaminov in oblazinjenega pohištva. Člani lahko priporočajo drug drugega le zato, ker so v preteklosti zgradili medsebojno zaupanje. Preplet poznanstev med uspešnimi lastniki podjetij postaja sinonim za kakovost bivanja vsem, ki gradijo hiše, urejajo vrtove ali opremljajo domove. Pravijo, da so si tudi oni zastavljali ista vprašanja, kot si jih zastavlja vsak, ki izbira med izdelki in storitvami večje vrednosti. Pri svojih odločitvah so vedno znova srečevali ista kakovostna podjetja in se sčasoma prepričali, da so vredna zaupanja. Zato lahko člani drug drugega priporočajo tudi nam.

Previous
Inn Pr Jur

With you since 2004

From 2004 we research urban trends and inform our community of followers daily about the latest in lifestyle, travel, style and products that inspire with passion. From 2023, we offer content in major global languages.