Eros Ramazzotti – Ljubljana – Arena Stožice

Eros Ramazzotti

Italijanski zvezdnik Eros Ramazzotti, mojster brezčasnih uspešnic, ki so nam zlezle pod kožo, ponovno prihaja v Ljubljano! Sinonim za italijanske uspešnice z avtorskim podpisom bo 22. septembra obiskal našo Areno Stožice in skušal ponoviti spektakel, ki ga je uprizoril leta 2009, ko je prvič obiskal Slovenijo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Arena Stožice, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
45 - 74 €

Eros Ramazzotti je zvezdnik, pevec in glasbenik, ki ga prepoznamo po značilnem glasu, karizmatičnem nastopu in avtorskem podpisu, ki združuje romantične balade in pop rock uspešnice. Nastope je imel na vseh celinah, največ svoje glasbe je širil po Evropi in Južni Ameriki. Bil je prvi italijanski glasbenik, ki mu je uspelo razprodati slavno Radio City Music Hall v New Yorku. Eros je izdal 13 studijskih albumov, 3 kompilacijske albume, 3 live albume in 40 singlov, albume pa je posnel tudi za španski in latinsko ameriški trg, kjer je prav tako dobil status megazvezdnika.


Njegov zaščitni znak so zvezdniški dueti, zadnji v vrsti je “Fino All” Estasi”, ki ga je posnel z Nicole Sherzinger, njegov zvezdniški repertoar pa vključuje tudi duete s Tino Turner, Andreo Bocellijem, Cher, Anastacio, Joe Cockerjem, Lucianom Pavarottijem in Rickyjem Martinom. Pevec, ki si je oder delil z velikani – Rodom Stewartom, Eltonom Johnom in Joe Cockerjem – bo nedvomno pripravil vrhunski šov z brezčasnimi uspešnicami, ki jih vsi zelo dobro poznamo…

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.ramazzotti.com

Nakup vstopnic:

www.eventim.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!