fbpx

Erzetich Audio izdal drugo glasbeno kompilacijo na pozlačenem CD-ju

Po izredno dobrem odzivu na lani izdano glasbeno zbirko, posneto na pozlačen CD avdiofilske kvalitete, Gold, podjetje Erzetich z zanosom napoveduje izid svoje druge, z naslovom Gold II. Na njej so predstavljeni talentirani mednarodni neodvisni glasbeniki z nadpovprečno kakovostjo posnetka.

Ljubitelji glasbe lahko uživajo v dvanajstih skladbah (namenoma) manj poznanih, tako imenovanih “indie”, glasbenikov, kot so AZTEX (Irska), Binary Boyz (Finska), Darius Lux (ZDA), Deborah Henriksson (Švedska), Deetrich (Irska), Dylan Dunlap (ZDA), Evie Joy (ZDA), G Ko (ZDA), Lovescandal (Velika Britanija), Nya Crea (Italija), The Eves (Velika Britanija) in Viperstone (Slovenija).

Kompilacija je v osnovi namenjena kot darilo strankam in partnerjem, kot zahvala za zaupanje in pomoč pri rasti podjetja, je pa na voljo tudi širšemu občinstvu na spletni strani, kjer jo je mogoče kupiti neprofitno. To pomeni, da so v ceno všteti samo stroški izdelave, pakiranja in pošiljanja.

Erzetich Audio, Gold II

Ta izdaja je še en dokaz o naklonjenosti podjetja svetu glasbe, saj le-to tesno sodeluje tudi z uveljavljenimi glasbeniki, kot so Imogen Heap, Nile Rodgers, Jennifer Paige, Guano Apes in drugi.

Dodatne Informacije

erzetich-audio.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!