fbpx

Pack-Man Google Zemljevidi – za 1. aprila Google ulice spremenil v arkadni labirint

Pack-Man je zašel na ulice v Google Zemljevidih.

Google si je za 1. aprila privoščil Google Zemljevide in jih spremenil v arkadno igro Pack-Man. Ulice so se tako spremenile v labirint, igro naše mladosti pa lahko igramo na domačem pragu (prednost ''domačega igrišča'') oziroma na lokaciji po lastni izbiri. Blinkyju, Pinkyju, Inkyju in Clydu se lahko izogibamo tudi po Elizejskih poljanah ali na Times Squaru, vse skupaj pa spremlja še znamenita glasbena podlaga.

Ste vedeli, da lahko danes, 1. aprila, arkadno igro Pack-Man igrate v Google Zemljevidih? To ni prvič, ko si je Google na ta dan privoščil Google Zemljevide, lani smo namreč lahko lovili Pokemona. Igrate jo lahko tudi preko mobilne aplikacije, a so lokacije omejene, medtem, ko lahko preko računalnika izberete katerokoli.

LEE MAS: Kraji, ki nam jih Google Earth noče pokazati

Pack-Man je zašel na ulice v Google Zemljevidih.
Pack-Man je zašel na ulice v Google Zemljevidih.

Vijugajte po ulicah s simpatično rumeno kroglico in se izogibajte duhkom dokler še lahko, saj bo na voljo le krajši čas. Adijo današnje kosilo, danes namreč ”jemo” Pac kroglice.

Más información

Instrucciones:
En Google Zemljevidih kot običajno vtipkajte lokacijo, za arkadni način prikaza pa levo spodaj izberite Pac-Man ikono.

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.