fbpx

Evo WA: ‘raztegljiva’ jahta

Evo WA

Zagotovo za raztegljivo jahto do zdaj še niste slišali. Jahta Evo WA namreč omogoča prav to. Njena krma se s pomočjo hidravlike raztegne in ustvari površino, dovolj veliko za zabavanje 12 ljudi.

Tako imajo gostje in gostitelj dovolj prostora za druženje in različna druga poletna udejstvovanja. Za lačne in žejne sta na voljo premična kuhinja in bar. Za tiste druge, večje ljubitelje vode, pa so na voljo blazine in sedežne garniture, ki so namenjene uporabi v vodi in delujejo kot nekakšen pripomoček za plavanje. Stene oziroma robovi jahte se s pomočjo hidravlike odprejo v 30 sekundah, površina pa se tako poveča na kar 25 kvadratnih metrov. Ta sistem omogoča, da 13-metrska jahta Evo WA, nosi krmo tolikšne površine, kot bi jo sicer imela dvakrat daljša jahta.

PREBERITE ŠE: ČOLN Z JACUZZIJEM: SPROSTITEV NA VODI

Da pa se kar najhitreje pripluje do mesta dogajanja, je Evo WA opremljena z dvema motorjema Volvo Penta, vsak od njiju pa ima 435 konjskih moči. Maksimalna hitrost jahte je tako 40 vozlov (74 km/h), s 1000-litrskim tankom za gorivo pa lahko prepluje okoli 300 morskih milj (556 km). Za udobje gostov sta pod palubo na voljo še dve kabini in kopalnica s tušem.

Galerija slik: Evo WA

Dodatne Informacije

Več informacij:
evoyachts.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!