FAB28 – hladilniki s podpisom Dolce & Gabbana

Hladilniki FAB28 s podpisom Dolce & Gabbana

Modna hiša Dolce & Gabbana se običajno podpisuje pod modne kreacije, tokrat pa nam je slovita znamka pripravila vpadljiv hladilnik, ki so ga ustvarili skupaj s proizvajalcem gospodinjskih aparatov Smeg. FAB28 je več kot gospodinjski aparat, FAB28 je umetnina. Razstavili so ga na tednu oblikovanja v Milanu.

Gorenje ima ”oblikovalski dvojec” Ora Ito in Starck, Smeg pa oblikovalski dvojec Dolce & Gabbana. Čeprav ena najslovitejših modnih hiš pretežno oblači žive modele, je na povabilo italijanskega proizvajalca gospodinjskih aparatov Smeg oblekla nežive modele, hladilnike, ki slišijo na ime FAB28. Če vaših omar ne krasijo kreacije te italijanske znamke, pa bodo morda krasile vašo kuhinjo. Dolce & Gabbana je oblekel 100 hladilnikov, ki so debitirali na tednu oblikovanja v Milanu, kjer so predstavili tri različne dizajne.

Hladilniki FAB28 so se predstavili na milanskem tednu oblikovanja.
Hladilniki FAB28 so se predstavili na milanskem tednu oblikovanja.

Čeprav sta moči združili na videz povsem različni znamki, pa imata ti več skupnega, kot opazimo s prostim očesom. Obe namreč prisegata na tradicijo, po obeh se pretakajo družinski geni (beri: izhajata iz družinskega podjetja) in obe imata na etiketi zapisano ”Made in Italy” (narejeno v Italiji).

PREBERITE ŠE: Gorenje by Starck – nova kolekcija kuhinjskih aparatov

Navdih za živopisne poslikave hladilnikov FAB28 so bile sicilijanske umetniške slike (s tem so se poklonili bogati sicilijanski tradiciji), ki bodo poskrbele, da vas hladilnik (čeprav je njegov namen hlajenje) ne bo pustil hladnih. Kot številne modne kreacije FAB28 ni za vsak okus, vsekakor pa pritegne pozornost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tom Cruise prodaja sanjsko posestvo v Koloradu za 40 milijonov dolarjev