fbpx

Falkensteiner Premium Hotel & Spa Jesolo: luksuzni oddih, le lučaj stran od Benetk

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Sanjski hotel na veličastni italijanski plaži - Falkensteiner Premium Hotel & Spa Jesolo.

Si predstavljate, da z bosimi nogami hodite po mehkem pesku, občasno vas nežno pobožajo modri valovi, potem pa vstopite v razkošno sobo luksuznega hotela in si privoščite pravo razvajanje za brbončice? Falkensteiner Premium Hotel & Spa Jesolo obljublja vse to. Nahaja se le lučaj od slovitih Benekt in je dobro izhodišče za raziskovanje kulturnega bisera ali pa le ležerno poležavanje na plaži.

V Falkensteiner Premium Hotel & Spa Jesolo se srečata duh »dolce vita«, ki ga premorejo le italijanska letovišča in glamur Miamija. Pod interjer in arhitekturo se namreč podpisujeta znamenita mojstra Matteo Thuno in ameriški arhitekt Richard Meier. Hotel pa ni le prava paša za oči, temveč vse vaše čute. Tu lahko uživate v vrhunski gastronomiji in se razvajate v izbranih wellness storitvah.

Foto: Booking.com

Wellness center z bogato ponudbo

Petzvezdični hotel se nahaja tik ob dolgi peščeni plaži in nudi 165 razkošno opremljenih sob in apartmajev. Hotelska oprema je skrbno izbrana in izdelana iz najboljših materialov, kar pričara ekskluziven videz in popolno udobje. V sklopu hotela se nahajata tako zunanji kot tudi notranji bazen, oblikovana pa je tud prostrani spa center z vrsto savn, hamamov in tretmajev.

Falkensteiner Premium Hotel & Spa Jesolo je pravi naslov za vse, ki radi razvajajo svoje brbončice. V hotelski restavraciji se sredozemska kuhinja spaja z eksotičnimi okusi Japonske in Havajev, italijanske jedi pa so oblikovane z duhom azijske kuhinje pod sloganom »Italian with a touch of Asian, not vice versa«. V Artigiani Restaurant & Market so vam na voljo sveže in lokalne sestavine okoliških kmetov, ki so tudi glavna sestavina pri pripravi restavracijskega menija.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!