Fangophilia: odbit nakit, ki je podaljšek telesa

Telesni nakit Fangophilia

Nakit je predvsem podaljšek naše osebnosti, nakit iz kolekcije Fangophilia pa je poleg tega podaljšek našega telesa: ušes, prstov, zob, nohtov … Gre za kontroverzno serijo nakita Tare Hanabusa, ki ga nosijo zvezdnice in zvezdniki, kot so FKA twigs, Lady Gaga, Rihanna in Marilyn Manson, v svojih kampanjah pa jih je uporabila tudi že modna hiša Louis Vuitton.

Vsi vemo, da obstajajo lasni podaljški, pa ste vedeli, da obstajajo tudi telesni podaljški, posebne vrste telesnega nakita, ki ste ga morda že opazili v kakšnih glasbenih videospotih, a ste mislili, da je le edinstven modni dodatek? To tudi je, a v resnici gre za ”serijski” nakit Tare Hanabusa, po izobrazbi zobozdravnice, ki je kasneje odkrila strast do oblikovanja nakita. In rodila se je serija telesnega nakita Fangophilia, ki ga nosijo zvezdnice in zvezdniki, kot sta Lady Gaga in Marilyn Manson.

PREBERITE ŠE: Butterfly Dress: futuristična obleka z metulji, ki odletijo

Kovinski uhlji, nos, nohti, zlate obrvi, podaljški zoba in prstov, vse to je odbita kolekcija telesnega nakita Fangophilia.

Telesni nakit Fangophilia:

Dodatne Informacije

Več informacij:
fangophilia.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!