Otroški zvezdniki nekoč in danes

To so otroški zvezdniki nekoč in danes

Številni otroški zvezdniki so pred nami odraščali na TV-zaslonu ali na filmskih platnih. Spomnimo se samo dvojčic Olsen iz Polne hiše in junakov iz filmske sage Harry Potter. Številni otroški zvezdniki so tudi kasneje ostali v igralskih vodah in številne še danes redno srečujemo v kinematografih ali na zaslonih. Oglejte si fotografije slavnih igralcev in igralk, ko so bili še otroške zvezde, in njihove današnje fotografije.

Te zanimajo, kakšni so bili otroški zvezdniki nekoč in kakšni so danes? Mnoge mlade zvezdnike lahko še danes spremljamo na malih zaslonih in filmskih platnih. Čeprav so številni še vedno precej mladi, pa so že pravi igralski mački, saj jim je bilo igralstvo skorajda položeno v zibelko. Igralci od mladih nog so tako na primer Leonardi DiCaprio, Scarlett Johansson, Christian Bale in Emma Watson. Mnogi so v fazi odraščanja skrenili s poti (npr. Macaulay Culkin iz filmov Sam doma), v nadaljevanju pa vam predstavimo tiste, ki blestijo tudi danes.

PREBERITE ŠE: Awkward Years Project: si imel čudno obdobje v času odraščanja?

Oglejte si, kakšni so bili otroški zvezdniki nekoč in kakšni so danes. Katero ”različico” ste imeli/imate raje?

Otroški zvezdniki nekoč in danes:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
20+ ljudi z neverjetno lepoto, ki so nas čisto navdušili!