fbpx

Fanta zaupata frizerske škarje svojima dekletoma in končni rezultat ni katastrofalen

Ko dekle poprime za frizerske škarje in ostriže svojega fanta.

BuzzFeed je dva para postavil pred zanimiv izziv. Dva fanta sta svojima dekletoma zaupala frizerske škarje. Ker ko ste enkrat z nekom v resni zvezi, veste, da mu lahko zaupate. Zakaj mu torej ne bi zaupali tudi striženje las? Prav to sta storila Steven in Tyler, ki sta svoji Jennifer in Safiyi pustila, da brez kakršnega koli frizerskega znanja poskrbita za njun nov izgled. In rezultat? Daleč od katastrofe. Preverite.v

Ko nekdo brez frizerskega znanja pograbi škarje in se loti las se katastrofa ne zdi daleč. A dekleti, ki jima je prav to nalogo zadal BuzzFeed, sta se odrezali presenetljivo dobro, saj sta precej spodobno ostrigli svoja dolgoletna partnerja.

PREBERITE ŠE: To je 6 najbolj trendi moških frizur 2015

Dekleti sta merili na frizuri Jaka Gyllenhaala in Ryana Goslinga.
Dekleti sta merili na frizuri Jaka Gyllenhaala in Ryana Goslinga.

In kdo so bili junaki? Jennifer in Steven ter Safiya in Tyler. In medtem ko si je Jennifer pri Stevenu za vodilo izbrala frizuro Jaka Gyllenhaala, je tudi Safiya merila na izgled igralca, le da Ryana Goslinga. Čeprav ju nista niti približno zadeli in sta fanta dejala, da svojima dekletoma frizerskih škarij ne bosta več zaupala, pa končni rezultat še zdaleč ni porazen.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.