fbpx

Fantastična ekskluzivna vila v Palmi de Mallorci

Villa Chameleon je trenutno ena najbolj ekskluzivnih arhitekturnih presežkov v Palmi de Mallorci in nedvomno prava definicija luksuza, ki si ga lahko privošči le redkokdo. Tako imenovana hiša Kameleon očara zahvaljujoč zanimivemu prepletanju izrednih svetlobnih učinkov in brezhibni belini v notranjosti.

Več kot polovica fasade vile Chameleon je narejena iz finega kristalnega stekla, ki na površini odseva prefinjeno tehnologijo LED luči. Vila se v notranjosti ponaša z brezhibno belino, ki jo lahko razbijete z različnimi barvnimi efekti glede na vaše razpoloženje. Hiša je sestavljena iz treh stavb. V treh nadstropjih oziroma v glavni hiši se nahaja glavni prostor, več spalnic, kuhinja, knjižnica, kino dvorana in vinska klet. V drugi stavbi so trije ogrevani bazeni, med katerimi je tudi notranji. Razgledi iz notranjosti vile so naravnost fantastični, vila pa v vsej svoji veličastnosti ohranja zasebnost v svojevrstnem svetu luksuza.

Zanimiva igra svetlobe, ki jo lahko ustvarite sami.
Zanimiva igra svetlobe, ki jo lahko ustvarite sami.

Več fotografij notranjosti in zunanjosti vile si oglejte v galeriji

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!