fbpx

Fashion Week Aquafresh v Kino Šiška

Center urbane kulture Kino Šiška bo v oktobru gostil že peti teden mode, ki bo predstavil nove trende, smernice in kolekcije pomlad poletje 13/14.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kino Šiška
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Nitro konferenca vstopnina 10 evrov, ostale vstopnice niso v prosti prodaji.

Center urbane kulture Kino Šiška bo v oktobru gostil že peti teden mode, ki bo predstavil nove trende, smernice in kolekcije pomlad poletje 13/14. Čeprav že petič, bo kar nekaj stvari prvič. Kot to, da so se letos prvič povezali s podobnimi dogodki v regiji, rezultat tega pa so izmenjave oblikovalcev iz Srbije, Hrvaške, Slovenije in Makedonije. Nov je pokrovitelj Aquafresh, tudi vsebino so dopolnili in poleg treh modnih revij letos v sodelovanju s Parkom Tabor pripravljajo še FWButik, FWStil nagrade za stil, predavanja, okrogle mize, konference. Med njimi velja omeniti Nitro konferenco (premetanka besede Intro kot uvod v Fashion Week), ki se bo dogajala prvi dan modnega tedna, na njej pa bodo o svojem uspehu spregovorili Rok Predin, Nataša Čagalj, Jure Prek in Mitja Okorn.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!