Festival Panč 2020: 13. festival stand up komedije bo!

Zadnjič posodobljeno: :

Festival Panč 2020 bo potekal med 20. in 23. avgustom na že znanem prizorišču, na dvorišču Ljubljanskega gradu. Večji poudarek bo na domačih mojstrih, na mednarodni zaključni večer pa se bodo predstavili stand up komiki iz štirih kontinentov.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Ljubljanski grad

Organizator

Festival Panč

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

dnevna, v predprodaji: 16,00 €; od 20. 8. vse dnevne vstopnice: 18,00 €

Brez Panča si težko predstavljamo pozno poletje in festival Panč 2020 bo! Letos bo vse skupaj nekoliko krajše in število stolov za gledalce manjše (zato bo letošnji Panč toliko bolj ekskluziven in butičen), večji poudarek bo na domačih mojstrih, ki pa že tudi pogrešajo nastopanje in bodo novo gradivo prvič zares preizkusili prav na “grajskih zajčkih”. Tako bodo nastopili Perica Jerković, Lucija Ćirović, Boštjan Gorenc Pižama, Tešky, Gašper Bergant, Uroš Kuzman, Klemen Bučan, Martina Ipša, Sašo Stare, Tin Vodopivec in drugi.

Na festivalu Panč 2020 bo večji poudarek na domačih mojstrih. (Foto: Tomaž Kos)
Na festivalu Panč 2020 bo večji poudarek na domačih mojstrih. (Foto: Tomaž Kos)

Zaključni mednarodni večer s komiki s štirih kontinentov bo povezoval favorit slovenske publike, Dave Thompson – Tinky Winky iz Telebajskov in soigralec Hugha Laurieja v filmu Punčka, mogoče pa bo (Maybe Baby).

Sveže informacije o festivalu Panč 2020 najdete na facebook.com/pg/festivalpanc in pa na festivalstandupkomedije.si.

Dodatne Informacije

Več informacij:
festivalstandupkomedije.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Princ Willliam in Kate Middleton: najbolj romantičen posnetek iz njunega zasebnega družinskega življenja