fbpx

10kin Novoletni Spektakel 2018

10kin Novoletni Spektakel 2018

Klub smeha 10ka se drži mota, da je življenje prekratko, da bi ga jemali resno. In v to se boste lahko prepričali 21. decembra na posebnem večeru, ki ga boste preživeli v družbi komikov in improvizatorjev. 10kin Novoletni Spektakel 2018 je dogodek, ki vam bo pričaral sproščeno, radostno in veselo vzdušje. Poleg smeha bo poskrbljeno tudi za pijačo in okusne prigrizke.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Klub smeha 10ka
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
5 evrov do 1. decembra; 9 evrov v predprodaji; 12 evrov na dan dogodka

Ker je Klub smeha 10ka klub stand-up in impro komedije v Ljubljani, se spodobi, da pripravijo 10kin Novoletni Spektakel 2018, na katerem bodo poskrbeli za obilo smeha, ki bo naša vstopnica v novo leto. 21. decembra tako pripravljajo poseben večer v družbi komikov in improvizatorjev, ki bodo pričarali sproščeno, radostno in veselo vzdušje.

Kot pravijo, bodo poskušali pripraviti ‘za crknit hud stand-up’. A se bomo 1. decembra prepričali, ali je to res, ko izvemo, kdo nas bo zabaval. Za zdaj odkrivajo, da bodo v sodelovanju z lokalom Gig poskrbeli za hrano in pijačo.

Do 1. decembra lahko kupite karto za 6 evrov, v predprodaji za 9 evrov in na dan dogodka za 12 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!