Ženske frizure 2020: 5 najlepših frizur za jesen – dobrodošla šestdeseta!

Ženske frizure 2020 za to jesen napovedujejo, da se na modni prestol ponovno vračajo najlepši trendi iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja!

Kaj napovedujejo trendi na področju ženskih frizur za letošnjo jesen? Ker je frizura izjemno pomemben dejavnik našega celotnega videza, odločitve, kakšna bo sprememba, nikakor ne bi smeli sprejeti z danes na jutri! Zato je morda zdaj pravi čas, da preveriš, kakšne so najlepše ženske frizure 2020 za to jesen in se odločiš, katera je najboljša zate!

Zavesast frufru

Jesen je sezona frufrujev (poleti je namreč za njih prevroče, se strinjaš?), razmisliš pa lahko o frufruju, ki v celoti prekriva čelo, ali pa o frufruju, ki ga imaš razdeljenega na eno in drugo stran čela (“zavesast frufru”). Prav slednji, ki ga filmska zvezda Brigitte Bardot nosila v 60. letih prejšnjega stoletja, naj bi bil najbolj priljubljen. Prav tako naj bi takšen frufru pristajal vsem oblikam obraza.

Slojevita frizura “shag” iz 70. let prejšnjega stoletja

Frizura, ki naj bi bila po mnenju strokovnjakov to jesen najbolj priljubljena, je različica priljubljene frizure iz 70. let prejšnjega stoletja, ki vključuje slojevito striženje in nekoliko razmršene lase ter je lahko brez posebnega truda videti glamurozno! Kombinacija pramen, ki uokvirajajo obraz, in način striženja, dajeta frizure volumen, prav tako pa je ni težko vzdrževati.

Pixie

Ljubiteljice kratkih frizur to jesen nikar ne spregledajte pixija! Če potrebujete navdih, si poglejte, kakšno frizuro je nosila retro ikona Mia Farrow. Zahvaljujoč slojevitemu striženju bo tudi tukaj poskrbljeno za volumen!

Ravno postrižen paž

Seveda letošnjo jesen ne sme manjkati niti paž, ki je v takšni in drugačni obliki prisoten že zadnjih nekaj let. No, to jesen bo velik hit tudi ostro ali ravno postrižen paž z dolžino do čeljusti.

Klasična frizura do ramen

Klasična frizura do ramen (ali do ključnih kosti), ki uokvirja obraz, bo priljubljena tudi to jesen. Idealna je za vse ženske, ki si želijo nekoliko krajšo, a ne prekratko frizuro. Ključ te frizure je v njeni preprostosti, odlikujeta pa jo mehke konice in slojevitost, ki doda volumen.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Prvi lepotni center dm Studio v Sloveniji odprl svoja vrata v Kranju