OM-D E-M10 Mark IV: poslednji Olympus

Olympus OM-D E-M10 Mark IV
Zadnjič posodobljeno: :

Olympus izdeluje široko paleto intuitivnih sistemov kamer že več kot stoletje. In čeprav je podjetje v začetku letošnjega leta napovedalo, da prodaja svoj hvaljen oddelek kamer, se zdi, da je v teh jadrih ostalo še nekaj vetra! Blagovna znamka je namreč razkrila svoj zadnji projekt - OM-D E-M10 Mark IV s sistemom micro 4/3.

Kot ste morda pričakovali – Mark IV je četrta iteracija hvaljenega Olympusovega modela E-M10. Čeprav je naprava – in vedno je bila – usmerjena k začetnikom, se ponaša s kar lepim številom odličnih funkcionalnosti.

Poleg lahke in prenosne pojave, kamero odlikuje tudi petosna stabilizacija slike v trupu, zajem videa 4K/30p, elektronsko iskalo OLED s 2,36 MP in posodobljen 20 MP senzor Live MOS za ostre, dinamične fotografije. V kombinaciji s procesorjem TruePic VIII ponuja fotografom izboljšano samodejno sledenje obrazu in očem, kot tudi neprekinjeno fotografiranje s 15 sličicami na sekundo.

Olympus OM-D E-M10 Mark IV
Olympus OM-D E-M10 Mark IV

Pa najboljši del? Celoten paket tehta manj kot 500 gramov, kar dela četrto generacijo E-M10 privlačno za vse, ki uživajo v posnetkih, kjer je treba zelo hitro iz akcije v akcijo.

Galerija: Olympus OM-D E-M10 Mark IV

Dodatne Informacije

Več informacij:
olympus.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nekaj posebnega za prave igračarje: najboljše 4K in 8K igranje iger