fbpx

Festival Sea Star v Umagu: nov festivalski biser Sredozemlja

Čeprav ste v mislih pri božičnih praznikih in novoletnih darilih, ekipa festivala Exit že misli na poletje. Na Hrvaško, natančneje v Umag, namreč prihaja nov festival Sea Star, kjer bodo maja 2017 med drugim nastopili The Prodigy, Dubioza Kolektiv in Urban & 4.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Stella Maris, Umag, Hrvaška
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
27,50 € (samo 20. decembra)

Na Hrvaško prihaja v letu 2017 festival Sea Star! Osrednji del festivala bo potekal 26. in 27. maja v Umagu, v turističnem kompleksu Stella Maris. Med že potrjenimi glasbenimi izvajalci so The Prodigy, Dubioza Kolektiv ter Urban & 4. Na novem festivalu bo šest odrov, organizatorji pa bodo z ogrevanjem začeli že 25. maja, prav tako pa se bo zabava nadaljevala še v nedeljo, 28. maja.

PREBERITE ŠE: Linkin Park junija 2017 trikrat v neposredni bližini – v Avstriji, Italji in na Madžarskem

Prve vstopnice za festival Sea Star bodo v prodajo prišle 20. decembra, in sicer po posebni ceni 27,50 evra, ki bo veljala le 24 ur. Vstopnice bodo na voljo na vseh prodajnih mestih turistične agencije Kompas in v agenciji SupraTravel.

Maja 2017 bomo lahko žurali v Umagu; prihaja namreč festival Sea Star!
Maja 2017 bomo lahko žurali v Umagu; prihaja namreč festival Sea Star!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.