Festival Vilinsko mesto v Mariboru

Od 27. novembra do 30. decembra se bo Maribor spremenil v prav posebno Vilinsko mesto, saj se začenja letošnji festival poln čarobnih dogodivščin na mestnih ulicah, dvoriščih in trgih. Festival je posvečen tako najmlajšim, kot tudi vsem nam, našim notranjim vilinom, ki s pomočjo povezovanja in sodelovanja, tkejo nove zgodbe.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Na različnih lokacijah, Maribor

Organizator

Narodni dom Maribor

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Brezplačno

Ker bi želeli s festivalom omogočiti udeležbo veliki večini otrok in odraslih, je bil urnik dogodkov in delavic prilagojen delovnemu času tako, da se večina delavnic in drugih dejavnost začenja od 15. ure dalje. V četrtek, 27. novembra ob 18. uri, bo potekala praznična in ognjena otvoritev Vilinskega mesta, na Slomškovem trgu v Mariboru. V sklopu festivala bo poleg ostalih zanimivosti potekal tudi Vilinski oder na Viliskem dvoru (Vetrinjski dvor), kamor vabimo vse generacije k druženju, ustvarjanju in uživanju v brezplačnih kulturnih dogodkih.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nd-mb.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spomladanski Teden restavracij 2020 bo potekal junija