Festival: Bunkerfest Izola 2016

Zadnjič posodobljeno: :

Glasbeni festival Bunkerfest Izola 2016 bo potekal 9. septembra 2016 v letnem kinu Arrigoni. Festival je posvečen ohranjanju glasbene kulture na slovenski obali. Poleg že uveljavljenih imen kot so Elvis Jackson, Pero Defformero, Manntra in Moonchild, se bodo na festivalu predstavile tudi lokalne glasbene skupine, ki svojo glasbeno pot šele začenjajo. Vstopnice so že na voljo.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Letni kino Arrigoni

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

8€

Nastopili bodo tudi Elvis Jackson.
Nastopili bodo tudi Elvis Jackson.

Bunkerfest Izola 2016 bo 9. septembra 2016 na svojem odru gostil še neuveljavljene vzhajajoče glasbene zvezde slovenske priobalne regije. Dogodek bo potekal v letnem kinu Arrigoni v Izoli in se bo začel ob 18.00. Med drugimi bodo nastopili tudi znani Elvis Jackson, ki jih bodo kot predskupine spremljali Pero Defformero, Manntra in Moonchild. Glavna atrakcija večera pa bodo seveda nastopi lokalnih glasbenih skupin raznoraznih glasbenih žanrov. Namen festivala je pomoč mladim pri uveljavljanju na glasbeni sceni in pa seveda dobra zabava.

PREBERITE ŠE: Oglaševalski festival Zlati boben (Golden Drum) bo 2016 v Ljubljani


Vabljeni vsi, ki si želite večer preživeti v dobri družbi ter zvokih kvalitetne in raznolike glasbe. Vstopnice so že na voljo. Predšolski otroci imajo brezplačen vstop, prav tako pa so do brezplačnega ogleda upravičene invalidne osebe s predčasno najavo pri Eventimu. Za vse ostale so vstopnice na voljo po ceni 8€.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Triglav the Rock Ljubljana 2020 – Street Edition: plezalni šov, kot ga še niste videli!