fbpx

FFC 29: Final Fight Championship 2017 prihaja v Ljubljano!

Eden izmed največjih kickboksarskih dogodkov se po dveh letih premora vrača v Slovenijo. Dogodek FFC 29 201 bo potekal 22. aprila v dvorani Tivoli. Med glavnimi udeleženci bodo Samo Petje, Mladen Brestovac in Luka Jelčić. Vstopnice za ta neverjetni spektakel, ki ga preprosto ne smete zamuditi, so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Hala Tivoli
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
45,00 €

Final Fight Championship oziroma FFC 29 2017 prihaja v Ljubljano! Spektakel kickboksarskega športa se bo odvil 22. aprila 2017 v veliki dvorani Tivoli. Zvezda dogodka bo najboljši slovenski kickboksar Samo Petje, ki bo na tekmovanju poskušal osvojiti pas zmagovalcev v lahki kategoriji do 70 kg ter v kategoriji do 77 kg. Pomeril se bo s prvakom Eyevanom Danenbergom. Če Petjeju uspe, bo postal prvi FFC prvak s kar dvema pasovoma.

Obeta se nam napeta tekma
Obeta se nam napeta tekma.

Poleg te obetavne tekme bo pozornost zagotovo pritegnil tudi spremljevalni dogodek: obračun med hrvaškim prvakom Mladenom Brestovacom ter bosensko-hercegovskim zmagovalcem Dževadom Poturkom. Obeta se nam tudi napet boj med Slovencem Aleksandom Stankovom in Avstrijcem Renejem Wimmerom ter bitka med nekdanjim prvakom Tilnom Količarjem in Ahmedom Vilo. Vstopnice za ta nepozabni dogodek so že na voljo.

PREBERITE ŠE: Avtomobilski salon Ljubljana 2017 – avtosalon se vrača v Slovenijo

FFC je Ljubljana nazadnje gostila leta 2015
FFC je Ljubljana nazadnje gostila leta 2015.

Dodatne Informacije

Več informacij: 

www.eventim.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.