fbpx

Figment VR – žepna naprava za virtualno resničnost

Virtualna resničnost nam omogoča, da se v celoti potopimo v svet digitalnih doživetij, ki jih sicer nikoli (vsaj načeloma) ne bi doživeli. Čeprav je virtualna resničnost super “kul”, na žalost ni tako dostopna, kot bi morala biti. Figment VR je odlična naprava, ki jo lahko imamo zmeraj pri roki. Za prikaz virtualne resničnosti namreč uporablja iPhone in tako uporabnikom omogoča, da si v virtualni resničnosti ogledajo filme, koncerte, raziskujejo neverjetne destinacije, igrajo igre in še bi lahko naštevali.

Osnovne Informacije
Znamka
Figment VR
Model
Cena
52 €
Trgovina

Figment VR je zasnovan tako, da zavaruje naš iPhone, ohranja vitek profil in hkrati pušča odprte vse funkcijske tipke, vhode in kamero telefona za hiter in enostaven dostop.

Ovitek in naprava Figmet VR je žepne velikosti, tako da ga lahko brez skrbi prenašamo naokoli in ga dejansko prinesemo s seboj povsod, kamor smo že namenjeni. Figment VR deluje z skoraj vsemi VR-aplikacijami na iPhonu 6, iPhonu 6s, iPhonu 6 Plus in iPhonu 6s Plus.

PREBERITE ŠE: kGoal Boost: naprava za boljše spolno življenje moških

Figment VR - žepna naprava za virtualno resničnost.
Figment VR – žepna naprava za virtualno resničnost.

Čeprav tehta le dva grama, je Figment vzdržljiv in trajen. Narejen je iz polikarbonatne plastike, prevlečen s silikonsko gumo za dodatno zaščito, opora očal je iz kakovostnega anodiziranega aluminija, leče pa so odporne proti praskam.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!