Filmski napovednik: Dirty Grandpa (2016)

Film Dirty Grandpa (2016)
Zadnjič posodobljeno: :

Dirty Grandpa je opolzka komedija z Robertom De Nirom in Zacom Efronom v glavni vlogi. Potem ko smo De Nira lahko gledali kot nesamozavestnega pripravnika ob Anne Hathaway, legendarni igralec zdaj povsem obrne ploščo in se prelevi v pravega žrebca/packastega dedka, ki kot svež vdovec svojega nečaka nekaj dni pred njegovo poroko prepriča, da odideta v Florido, kjer poteka Spring Break.

Po Johnnyju Knoxvillu in njegovem filmu Nesramni dedi, se je v komediji Dirty Grandpa v packastega dedka prelevil tudi Robert De Niro, ki pretenta svojega zapetega vnuka Jasona Kellyja (Zac Efron), da le nekaj dni pred njegovo poroko odideta na Daytona Beach na Floridi, kjer poteka Spring Break.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: The Ridiculous 6 (2015)

Robert De Niro in Audrey Plaza v opolzki komediji Dirty Grandpa.
Robert De Niro in Audrey Plaza v opolzki komediji Dirty Grandpa.

V filmu režiserja Dana Mazerja (I Give It a Year) poleg De Nira kot nekdanjega generala nastopajo še Julianne Hough (Rock of Ages), Aubrey Plaza (The To-Do List), Dermot Mulroney (My Best Friend’s Wedding) in Zoey Deutch (Vampire Academy).

Dodatne Informacije

Komedija
Dirty Grandpa
(ZDA, 2015)

Režija: Dan Mazer. Igrajo: Robert De Niro, Zac Efron, Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney, Zoey Deutch, Jason Mantzoukas, Adam Pally in Henry Zebrowski.

V kinu od 22. januarja 2016.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zlati globusi 2021: kdo so nominiranci za zlate globuse?