Filmski napovednik: Jaz sem Heath Ledger (I Am Heath Ledger, 2017)

Zadnjič posodobljeno: :

Tukaj je prvi filmski napovednik za dokumentarec o Heathu Ledgerju, ki vas bo, roko na srce, resnično ganil. Devet let po njegovi nenadni in veliko prezgodnji smrti nas čaka dokumentarni film, ki bo premiero doživel 23. aprila na filmskem festivalu v Tribeci.

V dokumentarnem filmu o Heathu Ledgerju lahko spremljamo njegovo življenje skozi nikoli prej videne posnetke in intervjuje z njegovo družino, prijatelji in sodelavci, vključno z režiserjem filma Gora Brokeback Angom Leejem, soigralcem Nedom Kellyjem, bivšim dekletom Naomi Watts ter njegovo sestro Kate Ledger. V filmu pa ni mogoče zaslediti njegovega nekdanjega dekleta in matere njegove hčerke Michelle Williams.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Vse, prav vse (Everything, Everything, 2017)

Heath Ledger je za seboj pustil več filmskih klasik, po katerih se ga bomo vedno spominjali.
Heath Ledger je za seboj pustil več filmskih klasik, po katerih se ga bomo vedno spominjali.

90-minutni dokumentarec Jaz sem Heath Ledger (I Am Heath Ledger, 2017) je čustven in morda celo nekoliko grozljiv – v nekaterih prizorih Ledger namreč obrne kamero proti sebi in kar težko je verjeti, da tega zvezdnika ni več med nami.
“Heath je bil najbolj živ človek,” je o njem dejal pevec in prijatelj Ben Harper. “In če ni bilo na robu, ga ni zanimalo.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
20+ slavnih osebnosti, ki so nas prezgodaj zapustile