Filmski napovednik: Live By Night (2017)

Film Live By Night (2017)
Zadnjič posodobljeno: :

Kriminalka Live By Night je novi filma oskarjevca Bena Afflecka, ki je v slogu Orsona Wellesa praktično za vse poskrbel sam. Priredil je scenarij, film režiral, koproduciral in v njem še zaigral. Gre za njegov četrti film v vlogi režiserja in prvi po z oskarjem nagrajenem Argu (2012). Posnet je po istoimenski knjižni predlogi pisatelja Dennisa Lehaneja, h kateremu se je Affleck že zatekel, ko je posnel kritiško prehvaljeni film Zbogom, punčka. Zgodba se odvija v času ameriške prohibicije, Affleck pa igra sina bostonskega policista, ki se je iz tihotapca prelevil v neusmiljenega gangsterja.

Film Live By Night nas ponese v dvajseta in trideseta let 20. stoletja, v čas ameriške prohibicije, če vam tega slučajno ni uspelo razbrati že iz oprave Bena Afflecka. Poleg Afflecka, ki je film tudi režiral, v njem nastopajo še Zoe Saldana, Brendan Gleeson, Ellen Fanning, Sienna Miller, Chris Cooper in drugi.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Collateral Beauty (2016)

Ben Affleck nastopa v vlogi mafijca.
Ben Affleck nastopa v vlogi mafijca.

Affleck v filmu, katerega producent je med drugim tudi Leonardo DiCaprio, igra Joeja Coughlina, sina bostonskega načelnika, ki v nasprotju z očetom obrne hrbet zakonu in je v mestu Tampa, kamor se preseli, sprva tihotapec alkoholnih pijač, pozneje pa postane zloglasni gangster.

Utrinki iz filma Live By Night:

Dodatne Informacije

Kriminalka, drama
Live By Night
(ZDA, 2017)

Režija: Ben Affleck. Igrajo: Ben Affleck, Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana, Chris Cooper, Max Casella.

V kinu od 13. januarja 2017.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najljubše jesenske filmske klasike, za katere komaj čakamo, da si jih ponovno ogledamo!