fbpx

Filmski napovednik: Prenašalec – Nasledstvo

Prenašalec: Nasledstvo (2015)

Ista raven norosti in adrenalina. Drugi voznik. To je najkrajši možno povzetek novega filma iz serije Prenašalec (Transporter) s podnaslovom Nasledstvo (The Transporter: Refueled). Jasona Statham je namreč volan predal še enemu Britancu Edu Skreinu, sam pa se medtem raje osredotočil na drugo franšizo- Mechanic. Čeprav je moral Skrein zapolniti velike čevlje, pa se iz napovednika sodeč ni za bati, da bi četrti film iz serije pogrnil na izpitu.

Film Prenašalec: Nasledstvo (The Transporter: Refueled) francosko-kitajske produkcije je hkrati predzgodba in nov zagon serije Prenašalec, kar je ob odsotnosti Jasona Stathama razumljivo (in ja, glavni lik je ponovno Frank Martin). Čeprav ga je zamenjalo razmerama neznano ime, pa bo večina Eda Skreina prepoznala kot Daaria Naharisa iz tretje sezone serije Igra prestolov. Za režisersko krmilo je ponovno poprijel Camille Delamarre (Ugrabljena 2), da film obeta, pa potrjujejo predhodna dela producentske ekipe z Lucom Bessonom na čelu, ki nas je že razveselili s filmom Lucy in serijo Ugrabljena (Taken).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Joy (2015)

Na delu je nov Prenašalec. Bo tako uspešen kot Jason Statham?
Na delu je nov Prenašalec. Bo tako uspešen kot Jason Statham?

Čeprav se je od zadnjega Prenašalca veliko spremenilo, pa tri pravila ostajajo nespremenjena: nikoli ne spremeni dogovora, nikoli ne izdaj imen in nikoli ne odpri pošiljke.

Dodatne Informacije

Akcijski triler
Prenašalec:  Nasledstvo
(The Transporter: Refueled, Francija/Kitajska, 2015)

Režija: Camille Delamarre. Igrajo: Ed Skrein, Ray Stevenson, Gabriella Wright, Radivoje Bukvić, Anatole Taubman, Wenxia Yu, Tatiana Pajković.

V kinu od 4. septembra 2015.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.