fbpx

Filmski napovednik: Sleeping With Other People (2015)

Film Sleeping with Other People (2015)

Sleeping With Other People je zgodba dveh odvisnikov od seksa, ki spleteta neseksualni odnos. Zgodba o dekletu, ki serijsko vara in ženskarju, ki sta pred leti izgubila nedolžnost eden z drugim in nato postala rušilni krogli za razmerja. K sreči še nista prišla do točke, kjer ni povratka- gre vendarle za romantično komedijo in ne psihološki triler- pod zgodbo, ki je nepredvidljiva do samega zaključka, pa se je podpisala Leslye Headland (Nora dekliščina).

Romantični komediji Sleeping With Other People poveljujeta Jason Sudeikis (zvezda stalnica oddaje Saturday Night Live), kot (ne)poboljšljivi babjek in Alison Brie (Petletna zaroka), ki moške vara kot za stavo. Kriva nezvestobe, odvisnosti od seksa in samosabotaže nekega dne pristaneta v posvetovalni skupini. Ponovno združena spleteta striktno platonski odnos, medtem ko še naprej nadaljujeta z aktivnostmi med rjuhami.

Film Sleeping with Other People (2015)
Film Sleeping with Other People (2015)

A njun odnos ju počasi a vztrajno spreminja na bolje, medtem pa se tudi med njima začnejo kresati taiste iskrice, ki so se nekoč že iskrile.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Life (2015)

Film je debitiral na filmskem festivalu Sundance, septembra pa bo tudi drugod zgodba, ki je nepredvidljiva do konca (kar je za ta žanr velik dosežek), zastavila vprašanje ali so moški in ženske lahko samo prijatelji.

Dodatne Informacije

Romantična komedija
Sleeping With Other People
(ZDA, 2015)

Režija: Leslye Headland. Igrajo: Jason Sudeikis, Alison Brie, Adam Scott, Amanda Peet, Natasha Lyonne, Daniella Pineda, Marc Blucas, Jason Mantzoukas, Andrea Savage, Remy Nozik, Megan Guinan, Anna Margaret Hollyman, Athena Alexis, Victoria Frings, Jordan Carlos.

V kinu od 11. septembra 2015.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.